פורסם 2005 באפריל 1020 שנים לינק:http://computers.walla.co.il/?w=/4/698710זה ישנה את כל עולם הגיימינג לגמרי!!
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים לא יודע מה אתך אבל אני לא מתכוון לחבר שום דבר למוח שלי, חוץ מזה לדעתי רוב הגיימרים ישתמשו בזה למשהו אחר... : :lol:
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים זה יתן לפורנו משמעות חדשה לגמריי! :lol: LOL באופן אישי, הדבר הזה של סופי נראה מפחיד, וממש לא מעניין. זה יכול להיות בסופו של דבר סרט אימה.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים הכי מצחיק שאחרי ש 50% מהגיימרים בעולם יקנו אותו יגלו שהוא מסרטן... אבל חפיף ישימו מדבקה על הקסדה וירשמו שהיא מכילה 48 גלים אלקטרו מגנטים שפוגעים במוח וגורמים לגידול באישור משרד הבריאות..מעניין איך מריו מפליץ...ומה הטעם של האקסטוט שפאקמן אוכל כל היום..והכי חשוב איך מרגישים כשמיפלצת מדום 3 מסריחה ומגעילה תקרע אותך ל 733 חלקים..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר בטח יצאו בשביל זה משחקים מיוחדים כך שזה יהיה כרוך בהוצאה נוספת.. סה"כ זה אדיר... אני מקווה שעד שאני אהיה בן 20 ומשהו זה יצא... אל תדאגו זה לא יהיה מסרטן,הלוואי
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים חחחח במקום להתמקד בזה שהפיתוח עשוי לגרום לעיוורים לראות ולחירשים לשמוע - מתמקדים בהשפעה על גיימרים...שיהיו בריאים...
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר חחחח במקום להתמקד בזה שהפיתוח עשוי לגרום לעיוורים לראות ולחירשים לשמוע - מתמקדים בהשפעה על גיימרים...שיהיו בריאים... ראסמי... איזה עלוב אני
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים תראו את הanime .hack//sign ואז תבינו כמה מגניב אבל מפחיד זה.(גם .hack//dusk ) טוב.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מגניב ביותר.. נראה רק עוד כמה זמן ייקח לבנות מכשיר שבאמת עובד, ואם זה באמת יקרה מתי זה יגיע לשוק.ד"א, מה הקשר לפורום הזה?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מה יקרה עם תיהיה קפיצת מטח הכל החושים שלנו התפכו או נכנס לתוך מסך המחשב ונשק את החיים שלנו ב D3 אעאעאעאעאע!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.