עבור לתוכן

באיזה דפדפן להשתמש?

Featured Replies

פורסם

שלום!

סיימתי לפרמט  :yelclap:!!

עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש.

היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי  :nixweiss:

אז חברים מה אתם אומרים שכדי?

תודה על התמיכה!

פורסם

firefox, definatelly

פורסם

firefox, definatelly

בלי שום ויכוח פיירפוקס...הדפדפן הכי טוב שיש,אין בו שום פירצה תיקנו את זה ממזמן.

פורסם

FIREFOX הוא אופציה מעולה לדעתי, תתקין את הגרסא האחרונה (1.0.2), הם תיקנו את הבעיות.

פורסם

דווקא אותה "פירצה" שגילו לאחרונה קיימת גם ב-1.0.2... ביג דיל..

אני לא יודע מי הכניס לך לראש "שגילו שם פריצה גדולה", אבל פירצות אבטחה זה משהו שמגלים תמיד בכל תוכנה פופולרית, ככה זה. החוכמה היא לדעת לתקן את הפירצות האלה.

אגב, ב-IE שהשתמשת בו עד עכשיו (נו, Avant זה IE) יש כמויות אסטרונומיות של פירצות אבטחה... ::) ככה שלקפוץ על פירצה מיקרית שהתגלתה ב-Firefox זה דיי מטופש...

פורסם

תשתמש באיזה דפדפן שבא לך, עם המלצה חמה מאוד לFIREFOX, זה הדפדפן הכי טוב בשוק היום.

בתור הדפדפן שצריך לפעמים לאתרים שמחייבים IE, תשתמש בAVANT, גם דפדפן מעולה.

פורסם

FireFox Rulez the |\|37 :hat: :hat: :hat:

:hat: :hat: :hat:

|\|37

=

Net :P

אבל לא משנה דפדפן מצויין אני מחכה ל1.5 שבו הfirefox יהיה הדפדפן הראשי של Mozilla ויחליף את הדפדפן הראשי של mozilla עכשיו

פורסם

דיברתי עם חבר שלי על מה שהיה באתר של נורטון שאמרו שנמצאו פרצות אבטחה בדפדפן של מוזילה והוא אמר לי שזה סתם שטויות ואין פרצות רציניות בדפדפן שלהם. התווכחנו והתווכחנו ולבסוף הוא צדק ....שהייתי אצלו הוא הראה לי באינטרנט את כל פרצות האבטחה שנמצאו במוזילה ונחשבות כחמורות וזה ממש בדיחה ביחס למה שיש בIE כך שגולשי מוזילה לא לדאוג ..וגם גל הפרצות תוקנו בגרסה החדשה.

אני משתמש במוזילה אבל אני מאוד לא מרוצה מהתמיכה שיש לה בשזאר האתרים וכמו כן כבר פתחתי בפורום תוכנה על בעיות הקידוד והסמן וכנראה שצריך לחיות עם זה.

הדבר שהופך את מוזילה ליותר טוב זה הלשוניות ושיבוא IE 7 אז אני יצטרך לשקול את צעדי מחדש מכיון שהוא מכיל גם לשוניות ועד הרבה תוספים שיוכלו לשכנע אותי לחזור.

פורסם

לא רק בגלל הtabs המוזילה יותר טוב מIE הוא תמיד יהיה יותר טוב הוא הרבה יותר מהיר הרבה יותר נוח פשוט חבל שהרבה אתרים לא תומכים בו אבל נחכה ונראה איך כל העולם ישנה את דעתו לגבי הFirefox

פורסם

THE-MASTER, הבעיה שהאתרים לא עובדים טוב על הפיירפוקס, זה לא בגלל שהדפדפן לא תומך בהם, זה בגלל שהאתרים לא עומדים בתקנים של ארגון הwww.

הם משתמשים בטכנולוגיות בלעדיות של מיקרוסופט, וע"י כך מיקרוסופט מנסה שכל השוק ישתמש בטכנולוגיות שרק בדפדפן שלה אפשר להשתמש בהן (וכך להגדיל את נתח השוק), אבל היום יותר ויותר אתרים משנים תא הקוד כדי לעמוד בתקנים.

ההמלצה שלי בקשר לדפדפן - firefox.

אבל תזכור לעבור על כל ההרחבות/תופסות שיש לדפדפן הזה, כדי שתוכל להתאים אותו יותר לצרכים שלך.

פורסם

הדפדפן הכי טוב ללא שום ספק בכלל הוא firefox

גם שיצא IE7 (מלווה בפרצות אבטחה מן הסתם:P) ויהיה בו tabs אין מצב שאני אפילו חושב לשנות דפדפן כי ה tabs במוזילה זה רק אחד הבונוסים. אין בכלל מה להשוות וידוע שהוא הרבה יותר קל נוח ובטח שמהיר מה IE

פורסם

כשיצא IE7, כבר יהיה FIREFOX 1.1 שאמור לסדר תאימות עם יותר אתרים (וגם אז יותר אתרים כבר יעבדו עם FF). אבל אנחנו פה גוררים עוד דיון לנושא הזה שכבר נדון אלפי פעמים... הוא שאל, וקיבל המלצות :)

פורסם

THE-MASTER, הבעיה שהאתרים לא עובדים טוב על הפיירפוקס, זה לא בגלל שהדפדפן לא תומך בהם, זה בגלל שהאתרים לא עומדים בתקנים של ארגון הwww.

הם משתמשים בטכנולוגיות בלעדיות של מיקרוסופט, וע"י כך מיקרוסופט מנסה שכל השוק ישתמש בטכנולוגיות שרק בדפדפן שלה אפשר להשתמש בהן (וכך להגדיל את נתח השוק), אבל היום יותר ויותר אתרים משנים תא הקוד כדי לעמוד בתקנים.

ההמלצה שלי בקשר לדפדפן - firefox.

אבל תזכור לעבור על כל ההרחבות/תופסות שיש לדפדפן הזה, כדי שתוכל להתאים אותו יותר לצרכים שלך.

אני מכיר את הבעיה ומודע לכך שמה שקרה זה בעצם שIE היה הדפדפן היחיד ולכן הוא הפך משום מה להיות התקן . כיום שנוסף מוזילה אז קשה מאוד להתאים את כל האתרים בחזרה וכל מה שיותר גרוע בסיפור הזה הוא שהאתרים שאינם נתמכים אינם מן השוליים אלא האתרים הטובים ביותר וזה מתחיל מאתר משרד החינוך האתר של קשת בנקים והרשימה ארוכה.

פורסם

לפי דעתי תישאר עם Avant הוא מעולה!!!

אני משתמש בו כבר מלא זמן...

פורסם

יש תמונה שתסביר יותר על המצב

firefox0lj.png

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים