פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחשב חדש בן חצי שנה.פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים.החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS).אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אההה קשה להגיד ככה, תבדוק את כל הרכיבים, זכרונות כרטיס מסך הארד דיסק, מה כבר פירקת כדי לנקות מאוררים?!?!
פורסם 2005 באפריל 920 שנים קודם כל, בטוח שהמסך דלוק ומחובר למחשב?אחרי זה, תנסה לנתק את המחשב מהחשמל (תוציא מהספק את הכבל כוח)ואז תחכה איזה חצי דקה ותחזיר אותו שוב ואז תנסה להדליק את המחשבתבדוק האם הכרטיס מסך יושב טוב בתושבת שלושאלה, האם המחשב עושה ציפצופים מוזרים אולי בזמן שהוא נדלק?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים חחחחחחחח אני לא מאמין שאתה בן דוד שלו, זה בטח אתה (DJX) אתה פשוט לא רוצה שידעו שזה אתה... בכל מקרה, תבדוק אם כל החיבורים מחוברים, ואם החיבורים החיצוניים לא רופפים...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים למען האמת, זה הגיוני לגמריdjx לא יכול להגיב כאן כי המחשב שלו כרגע לא עובדולכן הבן דוד שלו מגיב במקומו ואז הוא יקריא לו את התשובותבניסיון לפתור את הבעיהחוץ מזה שזה לא ממש סגנון הכתיבה של djx
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר כן אני באמת הבן-דוד שלו אני פשוט מחכה שיהיו יותר פתרונות שאני יקריא לו אותם ישר.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר DJX אמר שהוא כבר ניסה להוציא את הכבלים, בדק שהמסך תקין הוא גם אמר שאין שום צפצוףהוא ניסה להוציא את הסוללה כדי לאפס את ה-BIOS אבל גם זה לא עזר.הספק כח 400 וואט והוא חדש ולכן אין סיכוי שנשרף רכיב כלשהו.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לא ATX יש עוד אחד מרובע יש ו 4 חוטים 2 צהובים ו2 שחורים...אם יש עוד מחשב בבית שיתאים חלקים ויגלה אולי משהו באמת נשרף, לך תדע...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר לא ATX יש עוד אחד מרובע יש ו 4 חוטים 2 צהובים ו2 שחורים...אם יש עוד מחשב בבית שיתאים חלקים ויגלה אולי משהו באמת נשרף, לך תדע...הכבל 12V מחובר .אם לוחצים קצת על המאוורר של המעבד האם יכול לקרות משהו למעבד?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר הגיוני, בדוק את המעבד שיושב טוב...וואלה תודה רבה הוא פתר את זה עוד 5 דקות הוא נכנס.ביי ותודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.