פורסם 2005 באפריל 920 שנים שלוםאני צריך לכתוב טבלת מעקב לתוכנית הזאת: A:=-1;NUMA:=15;NUMB:=4;NUM1:=NUMA;whlie NUM1>0 do beginNUM1:=NUM1-NUMB;A:=A+1;end;writeln(A);איך אני אמור לכתוב לתוכנית הזאת טבלת מעקב? יש צורך להשתמש ב-TRUE/FALSE?תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אתה כותב טבלה שיש בה מספר עמודות כמספר המשתנים שלך +1.בשורה הראשונה אתה רושם את השורה הנוכחית(אני הייתי רושם מספר שורה בשביל טיוטה, כי בבגרות הם רוצים את כל השורה). כשיש לך לולאה זה בידיוק כמו כשאין לך לולאה, רק שכאן צריך לרשום את כל השורות שבתוך הלולאה מספר פעמים(כמספר הפעמים שהיא רצה).
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר תודה על התגובהתראה, הרצתי את התוכנית בטורבו פסקל והפלט ייצא 3.אתה יכול בבקשה להסביר לי איך ה-A=3? הוא מונה?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים זה סופר כמה פעמים NUMB נכנס בNUMA(כלומר חילוק שרק השלם נשאר).ד.א תנסה לשים 12 במקום ה15 ותגיד לי מה זה רושם שם, כי לא נראה לי שזה יהייה טוב.תנסה לשים <= ותגיד לי אם זה עובד עכשיו.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר שוב תודההחלפתי את ה-15 ב-12 וזה עבד אבל עם השווה זה לא עבד.אבל אתה יכול להסביר לי איך אני צריך לכתוב את ה-A בטבלת המעקב?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר תודה רבהיש לך רעיון אולי איך לכתוב את התוכנית ללא לולאה?(וסליחה שאני משגע אותך..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.