עבור לתוכן

פרוייקט באקסס, אבל אין לי כיוון - פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור

לו ולאבא שלו בעסק.

אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות.

הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור

ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'.

הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד

אשמח אם תעזרו לי...

בתודה מראש גל.

פורסם

לא ברור מה בדיוק אתה רוצה ? שנכתוב עבורך את השאילתות של יצירת הטבלה (ואח"כ של החיפוש), שנסביר לך איך מייצרים טבלאות באקסס, שנתן לך תיאור מופשט של מבנה מסד הנתונים שיתאים למקרה שלך... שנחבק אותך ונאמר לך יהיה בסדר ?

בקיצור, תשאל, יהיה יותר קל לענות.

מטי.

פורסם

לא ברור מה בדיוק אתה רוצה ? שנכתוב עבורך את השאילתות של יצירת הטבלה (ואח"כ של החיפוש), שנסביר לך איך מייצרים טבלאות באקסס, שנתן לך תיאור מופשט של מבנה מסד הנתונים שיתאים למקרה שלך... שנחבק אותך ונאמר לך יהיה בסדר ?

בקיצור, תשאל, יהיה יותר קל לענות.

מטי.

חחחחחח

טוב, שלב א' - בנה מסד נתונים...כלומר...טבלאות, קשרים בינהם.

ב' - באקסס אין תכלס מה ללמוד...הכל מוכן פשוט ללחוץ על כפתורים.

ג' פרסם מסד נתונים בפורום ונעזור לך להחליט לתקן ושנות, להתאים....

ד' כתוב שאילתות

ה' בנה טפסים

ו' תבדוק....תחפש באגים

ז' תקן באגים

ח' תרא ל"לקוח" את פרוייקט...שנה מה שלא מתאים לו.

עבור על סעיפים ג - ח עד שה"לקוח" מאשר.....

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה לכולכם (תודה אישית למגיב הראשון).

דבר שני, כן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מסד נתונים טוב,על מנת שאני יתחיל בעבודה...

נ.ב

התראד שנפתח היה גם בשבילי :xyxthumbs:

פורסם

אה... לא שמתי לב.

את הבסיס נתונים שלך אתה צריך לשאול את הלקוח שלך איזה נתונים הוא רוצה לשמור. הצעד הבא הוא לתכנן סקיצה של טבלאות עם קשרין גומלין על נייר. צעד שלישי זה לעשות הכל בACCESS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים