פורסם 2005 באפריל 2620 שנים עזוב את כל עיניין הפורטים אחי את זה לא בעיה לסדר (אני סתם עצלן)אני היום פעם ראשונה שומע על הR\R הזה וכבר חודשים האמיול שלי תקוע על 30מה אני צריך לעשות בשביל שלא יהיה את זה כי אני יודע שזה הדבר היחיד שדופק לי את ההורדה
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים בבקשה שמישהו יגיבאני רואה אנשים פה מורידים על מהריות גבוהות בהרבה מ30מה צריך לעשות ובאיזה אמיול הכי מומלץ להישתמש בשביל לא ליתקע על 30
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים יא חצוף, אסור להקפיץ דיונים, ובטח שלא לעשות DOUBLE POSTING ! תקרא את חוקי הפורום לפני שאתה ממשיך להשתמש בו !ובו אני יעזור לך קצת, תחפש את הצמד EMULE NETLIMITER או אמיול NETLIMITER ...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני לא מבין את זה!!!!!!!!אתמול הכל עבד טוב והיום אני קם ורואה שוה את הRביטלתי את ההגבלה של אפ לווד באימיול והגבלתי רק בנט לימיטרועכשיו שוב אני לא עובר את הפי3 מהאפלוודאני משתמש באימיול של מורפמה לעשותתתתתת בבקשההההה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אולי ב MORPH יש הגבלת RATIO, לא יודע.. תנסה להשתמש אולי במקורי.. ושוב, תקרא את חוקי הפורום, אין לכתוב שתי הודעות אחד אחרי השני, יש כפתור עריכה שאתה יכול לעדכן הודעה קיימת. אם תעשה זאת, ינעלו את הדיונים שלך.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אה סליחה פשוט זה היה אחרי הרבה שעותהחלפתי עכשיו לאימיול של ליון 5.2 ובנתיים עובד סבבהנראה איך יעבוד עד מחר
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר מאחר שזה דיון שלי אני רוצה לעדכן קצת:כבר שבועיים אני עם המוד של ליונטוורק 4.2 ומוריד בשבוע האחרון פשוט זוועה.לא עובר את ה15 K בחיבור מגה וחצי!תעזרו לי בבקשה!
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים ואתה כן משתמש ב NETLIMITER ? אתה לא LOWID ? אתה משתמש ב FIREWALL ? ניסית את ה SP2 PATCH למספר החיבורים ?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר שמתי את ה NETLIMITER וזה לא עזר ממש.יש לי ID גבוה תמיד ,אני עם הפיירוול של SP2 וה PATCH נראה לי שהתקנתי לא זוכר כבר.....
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים דבר ראשון, על כמה UPLOAD שמת את התוכנה עצמה, וכמה שמת ב NETLIMITERדבר שני, לאיזה שרת אתה מתחבר בד"כדבר שלישי, תלך ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRIVE TOOLS -> EVENT VIEWER ותבדוק אם יש לך הודעות עם EVENT ID של 4226
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אני מעלה על 10K ובתוכנה רשמתי 5 אבל בכל זאת האימיול נתן העלאה של 10שרת בדרך כלל או RAZORBACK2 או EDONKEY SERVER1ולא ממש הבנתי מה אני אמור לחפש ב EVENT VIEWER?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מה לא ברור.. יש לך רשימה של EVENTS עם מספר ה EVENT באמצע.. תחפש את המספר 4226 אם יש או אין....בתוכנה EMULE תגיד לו UNLIMITED, וב NETLIMITER תנסה להגביל ל 8 ולראות אם זה עוזר.. חוץ מזה, אתה משתמש בגרסא הרגילה ? יכול להיות שבמה שאתה משתמש יש לו LIMIT ל RATIO (אם אתה נוריד יותר מפי 3 ממה שאתה נותן, הוא מגביל את המהירות בלי קשר לכלום).
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אם זה אזהרות מהתקופה האחרונה, אז אין לך את ה PATCH.. חפש בגוגל LVLLORD PATCH תנסה לעבור ל EMULE המקורי ולראות שם... וגם אין מה לעשות EMULE חרא של תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.