עבור לתוכן

המעבד החדש של Intel חזק מ- AMD או ש.. ?!

Featured Replies

פורסם

שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט.

רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת?

אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

פורסם

AMD עובדת בחשאי על מעבד 512 ביט, ככה שאינטל יוציאו את ה 128 זה כבר יהיה מאוחר מידי

עזוב אותך שטויות ;D

ועכשיו ברצינות,

לכל מעבד יש שטח שהוא מוצלח בו יותר או פחות,

AMD בנתיים לוקחת לא רע את המעבדים הבייתיים של אינטל בתחום המשחקים, לפי מה שנראה גם בישומי 64ביט מעבדי A64 של AMD עדיין טובים יותר (לא הוכח בצורה רצינית עדיין).

לאומת זאת המעבדים הביתיים (שולחניים) של אינטל מוצלחים מאוד בקידוד, והמעבדים הניידים של אינטל מראים סימנים טובים בהרבה הבטים.

ככה שכולם היום דיי משתוים, קצת לפה קצת לשם זה לא מה שישנה לך

פורסם

אם כבר נגעת בנושא של ניידים, איזה ליבה יותר חדשה, יונה או דותן?

פורסם

שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט.

רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת?

אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

מעבדי נ64 ביט של אינטל עולים כפול ממעבדי 64 ביט של AMD!!!
פורסם

יונה עדיין לא משווק

וייקח זמן עד שנראה אותו

ו"יונה" (דור שלישי) זה כמו "סונומה" (דור שני) ו"סנטרינו" (דור ראשון)

"דותן" זה השם קוד של המעבד (ליבה), כמו להגיד "ווינצ'סטר", "פרסקוט" או "וניס"

פורסם

יונה עדיין לא משווק

וייקח זמן עד שנראה אותו

ו"יונה" (דור שלישי) זה כמו "סונומה" (דור שני) ו"סנטרינו" (דור ראשון)

"דותן" זה השם קוד של המעבד (ליבה), כמו להגיד "ווינצ'סטר", "פרסקוט" או "וניס"

יונה זה גם שם קוד של המעבד... הפלטפורמה של היא בשם "נפה".

פורסם

אוקיי

Note to myself: פעם הבאה לקרוא את המאמר עד הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים