עבור לתוכן

צורב - NEC 3520 FW FLASH צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך קישורים למידע הבא:

1. תוכנה שבודקת את רויזיית ה - FIRM WAR.

2. קישורים ל FIRMWARE אלטרנטיבי - והוראות לכיצד להתקינו.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישורים.

אני מעוניין בביטסטינג ללא RIPLOCK - איזה FW מומלץ לדעתכם?

בנוסף בשימוש ב BINFLASH משום מה יש לי 2 אפשרויות מתחת ל DEVICE:

האם זה נורמלי? - באיזה אפשרות אני בוחר לצורך ה FLASH?

11sx.jpg

25ni.jpg

בנוסף הייתי רוצה הסבר לאחר עידכון ה FW - מה אני אמור לראות תחת BOOKTYPE - מה ישתנה מהמצב כרגע:

32iq1.jpg

וכיצד אני משנה את ה BOOKTYPE באופן קבוע? היש דרך לבדוק לאחר צריבה את ה- BOOKTYPE?

עריכה:

נמצאו התשובות.

ניראה לי שיש צורך במדריך קצר באתר - אשתדל להביא אחד בהמשך. ;D

פורסם

בשביל לגבות את הקושחה העכשוית אתה צריך ללחוץ על DUMP ובשביל לעשות FLASH לקושחה חדשה אז צריך ללחוץ על FLASH "דה" :)

לגבי מה אתה אמור לראות אז אתה אמור לראות מה שהקושחה שאתה תצרוב אמורה לספק לך.

בנוגע ל BITSETTING אם אתה רוצה שהוא ישנה את הBOOKTYPE באופן אוטומטי למדיות פלוס SL או DL אז תצרוב את הקושחה 3.22 של IO DATA אבל את הREBAGED הכוונה לזו שיש לה את התווית NEC3520AW ככה האחריות שלך לא פגה.

פורסם

אני ממש אבל ממש לא מבין למה השאלה הזו בכלל הרי כתוב לך בתחתית הדף בדיוק מה כל עדכון עושה.

הוד דיי דומה ל 1.04 הרגיל רק שהוא תומך ב DVD- R DL אבל לא עושה BITSETTING ל DVD+R

פורסם

התכוונתי מבחינת מהירות צריבה על מדיות.יש לי מדיות של Ritek X4,שנצרבות במהירות הזו בלבד.

רציתי לדעת אם שינוי ל-Firmware הזה יעלה את המהירות.

פורסם

אין שום שינוי במהירויות צריבה על שום מדיות ב FIRMWARE הזה ובמיוחד שלא על RITEK G04 הנק יכול לעשות OVERSPEED על מדיות של VERBATIM X8 DVD-R הוא צורב עליהם ב X12 למרות שאני אישית לא ממש ממליץ כי לפי דעתי יהיו קפיצות (לא הרבה) בסרטים.

אני אישית כרגע צורב סרטים על RITEK G04 ובמהירות כפול2 ליתר בטחון שלא יהיו בעיות.

פורסם

אני צורב על סילברליין RITEKG04 4X במהירות 8X והם נצרבים סבבה,ניסיתי גם 12X,הצריבה גם בסדר גמור וגם הקריאה למען האמת,אבל בסריקה של cdspeed במהירות צריבה כזו גבוהה יש קפיצות דיי גדולות.

פורסם

אין שום שינוי במהירויות צריבה על שום מדיות ב FIRMWARE הזה ובמיוחד שלא על RITEK G04 הנק יכול לעשות OVERSPEED על מדיות של VERBATIM X8 DVD-R הוא צורב עליהם ב X12 למרות שאני אישית לא ממש ממליץ כי לפי דעתי יהיו קפיצות (לא הרבה) בסרטים.

אני אישית כרגע צורב סרטים על RITEK G04 ובמהירות כפול2 ליתר בטחון שלא יהיו בעיות.

אין שום קפיצות בשום סרט לא ב X12 על ה NEC עם -R ולא ב X12 על ה LG עם +R.

יש ירידה קטנה באיכות אך עדיין איכות הצריבה משובחת ביותר.

פורסם
  • מחבר

אני צורב על סילברליין RITEKG04 4X במהירות 8X והם נצרבים סבבה,ניסיתי גם 12X,הצריבה גם בסדר גמור וגם הקריאה למען האמת,אבל בסריקה של cdspeed במהירות צריבה כזו גבוהה יש קפיצות דיי גדולות.

כיצד אתה מבצע סריקה ב CD SPEED?

יש לי את הגירסא האחרונה 3.75 , אשר בפירוש כתוב באתר שעדיין אינה תומכת ב NEC 3520.

- וכאשר אני מנסה לעשות DISK QUALITY TEST אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:

cdspeed3yi.jpg

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מזה הפאקינג עדכוני קושחה האלה?

ומזה FIRMWARE ?

והאם אפשר להתקין את זה על דיסק קשיח.......טנקס! ;D

פורסם

כיצד אתה מבצע סריקה ב CD SPEED?

יש לי את הגירסא האחרונה 3.75 , אשר בפירוש כתוב באתר שעדיין אינה תומכת ב NEC 3520.

- וכאשר אני מנסה לעשות DISK QUALITY TEST אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:

cdspeed3yi.jpg

עדיין אי אפשר לעשות את הסריקה הזאת,אלא סריקה רגילה.

פורסם
  • מחבר

תודה - זה מה שחשבתי.

עדיין מחכים ל FW החדש במאי? יש סיכוי שתהיה תמיכה לבדיקה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים