פורסם 2005 באפריל 520 שנים שלוםאני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד:// temp.cpp#include <iostream>using std::cin;using std::cout;int main(){ int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0;}בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת.שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z?תודה !
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני לא בטוח אבל יכול להיות שהוא מכנים את CTRL או Z ( אחד מהם) לBUFFER של המיקלדת....וקולט אותו ישר למישתנה הבאה.... תנסה לעשות FLUSH לאוגר שאלה: למה אתה רוצה לקלוט אם CTRL Z?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר איך עושים flush ?אני עושה ctrl_z כי לפני כן אני מקליד נתונים לקובץ נתונים ב do while ורק כך ניתן לצאת מהלולאה. לא יתכן שאחר הקלדת ctrl_z לא יהיה ניתן להמשיך להקליד נתונים.קטן על ++C, גדול עלי. אלא אם כן מישהו יחלצני מזה..
פורסם 2005 באפריל 520 שנים איך עושים flush ?אני עושה ctrl_z כי לפני כן אני מקליד נתונים לקובץ נתונים ב do while ורק כך ניתן לצאת מהלולאה. לא יתכן שאחר הקלדת ctrl_z לא יהיה ניתן להמשיך להקליד נתונים.קטן על ++C, גדול עלי. אלא אם כן מישהו יחלצני מזה..רגע, לא הבנתי, את המקליד CTRL_Z או שאתה מקליד Z אם מקש ה CTRL לחוץ?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר amitתנקה BUFFER ע"י cin.ignore()או נסה cin.clean() , cin.clear לתשובה ברוח זו ציפיתי. את 2 הפונקציות שאתה מציין ניסיתי אך זה לא עבד לי. אנסה אולי שוב. תודה.רגע, לא הבנתי, את המקליד CTRL_Z או שאתה מקליד Z אם מקש ה CTRL לחוץ? אני לוחץ על ctrl ועל z בו בזמן. זה מוציא את התכנית ממודול (לולאה) מעבר על קובץ נתונים ומכל מיני דברים אחרים.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים עד כמה שאני זוכר, כש- istream (למשל, cin) מקבל EOF (למשל, ע"י ctrl-Z) אז הוא מסמן אצלו את הדגל ios::eofbit ולא ממשיך לקרוא, אלא אם מנקים אותו (למשל עם clear)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.