עבור לתוכן

המסך (של LG) מצפצף..מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן.

הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף).

הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד.

אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך?

תודה מראש, ערן.

פורסם

אם יש רמוקלים מובנים במסך יכול להיות שהבעיה שם. אם אין לך אז כדאי ללכת למי שמכר לך תמסך.

אם יש לך אחריות כמובן תשתמש בה אם אין לך תיצטרך לשלם לטכנאי שמתקן מסכים.

פורסם

שיט! גמלי זה קורה... לי יש F900P... מישו יודע מה לעזות?

פורסם

מוזר, לי יש F700B זה היה עושה לי והפסיק, אין לי מושג למה....

פורסם

ניסית להעלות REFRESH RATE ?

פורסם
  • מחבר

מה? זה דפוק לגמרי..אני רוצה להשתמש ב100Hz, זה הרבה יותר טוב.

רואים יותר טוב כשזה ככה, ולא משנה מה תגידו, זה כמו שבכל הטלוויזיות המשוכללות יש 100 הרץ.

רואים סרטים, משחקים ובכלל דברים יותר ברור במצב כזה.

מה גם שלמסך עצמו יש קצב רענון מקסימלי של 160 הרץ, ככה שאני לא חושב שאם הוא פועל על 100 זה צריך להפריע לו, לפגוע בו, או להפריע לי אם אני רוצה שהוא יפעל ככה.

אני אצור קשר עם החנות (עוד לא עברו 3 שנים, וגם ככה אנחנו מכירים), ואבקש לדעת מה יהיה.

אם אין מה לעשות, אני באמת אדרוש מסך אחר/חדש.

לא הייתי בוחר את המסך הזה אם הייתי יודע שהוא עושה בעיות כאלו, זה מיותר.

תודה לכם.

פורסם

מוזר, לי יש F700B זה היה עושה לי והפסיק, אין לי מושג למה....

אנצל הזדמנות זו, גם לי יש F700B והמסך מרצד לי בצד זה עולה לי על העצבים יש איזה פתרון או אם נדפק אז ככה ישאר?

פורסם

GigaBoT

יש מצב שהמסך נמצא ליד מכשיר מגנטי?

פורסם

אנצל הזדמנות זו, גם לי יש F700B והמסך מרצד לי בצד זה עולה לי על העצבים יש איזה פתרון או אם נדפק אז ככה ישאר?

אממ ריצודים נובעים בד"כ מקצב ריענון נמוך או ממכשיר חשמלי שנמצא צמוד\קרוב מדי..

תנסה לעדכן את הדרייברים של המסך שלך ואז לראות אם הווינדוס מאפשר העלאת קצב הרענון (לאחר שהווינדוס זיהה את המסך שלך - ולא "מסך הכנס הפעל").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים