עבור לתוכן

חברים מובילים

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/22/2024 בכל האיזורים

  1. יכול להיות שכיום 16 גיגה זה מספיק . בטווח הארוך , אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מידי עם שדרוגים , עדיף 32 . כך או כך , עבודה עם 2 סטיקים של זכרון משפרת את מהירות הזכרון ולמעשה משפרת את ביצועי המחשב אז לרכוש רק סטיק אחד של זכרון זה חסכון של מעט מאוד כסף ש"יחסוך" לך הרבה ביצועים .
  2. בעצם, אתה יכול לעדכן את הביוס לבד, המממ, אחרי שתקרא את המדריך למשתמש שלו... בגדול צריך לשים את כונן ה - USB עם הקובץ של ביוס בכניסה המתאימה מאחור. לאחר מכן להדליק את ספק כח / מחשב וללחוץ בלוח אם קצת מעל סוללת ה - CMOS על הכפתור ה - Q-FLASH PLUS. הנה סרטון של התהליך חוץ ממיקום הכפתור ... https://glennsqlperformance.com/2020/12/22/how-to-flash-a-gigabyte-motherboard-with-q-flash-plus/
  3. בטח התכוונת לשני סטיקים של 8 ... כן, לא משנה כמה גיגה אתה רוצה, תמיד עדיף / רצוי 1+1 . ועוד דבר - הלוח אם טוב וגם יפה, אבל ... אל תשכח לבקש מהחנות לעדכן את הביום לגרסה האחרונה כדי שיעבוד עם מעבד דור 14.