עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מירו,

http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1046 בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בטעות או איזה משהו, התקשרתי לחנות דיברתי עם המוכרת שם והיא אמרה לי שזה אכן המחיר ושבסוף השבוע יגיעו אליהם עוד מכשירים כאלה.. - כרגע אזל המלאי. שאלתי אותה אם היא אולי טעתה בקשר ל-M250 או משהו דומה ושזה לא יכול להיות כי זה מחיר זול משמעותית מכל החניות בארץ והיא אמרה לי שזה אכן הדגם. בנוסף ראיתי גם את אותו המכשיר באיזור אחר בחנות שנמכר ב-830 ש"ח, שאלתי אותה לגביו והיא אמרה שזה טעות ומחקה את הקישור. אני הולך לבדוק את העניין כשיגיעו אליהם מכשירים חדשים- בכל זאת אין ביקורות על החנות בזאפ ולא ממש מכירים אותם אבל אם הדבר אכן נכון הוא הולך להיות ללא ספק הנגן המשתלם ביותר בארץ (לא שעכשיו הוא לא.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c כנסו לפה,יש פה השוואה לגבי 4 פלאפונים וביניהם N93 N73 K800 ויש גם תמונות והרבה וידאו. תהנו

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by T-Flash,

מה קורה? אז ככה... יש לי אפשרות קלחת לפאפון עד 1800-2000שח, ואני מתלבט בין Sony Erricson K750i ל Sony Erricson W800i. הכי חשוב לי תהיה בו מצלמה טובה, אצל מי משניהם המצלמה טובה יותר? אין לי שום צורך בנגן MP3 במכשיר פלאפון, יש לי נגן טוב בנפרד. תודה

• 60 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IG,

אני שוקל לעבור רשת (בינתיים אני בפלאפון), ורציתי לדעת איזה מכשירים מומלצים בכול רשת אני רוצה פלפון עם מצלמה נורמאלית, וכמה שיותר זול... לא יותר מ40 ש"ח בחודש בתוכנית לחיילים. לא צריך את המכשיר הכי חדש והכי נוצץ, אלא את ההכי משתלם מבחינת איכות, נוחות ומחיר. רצוי שיהייה עם פומית (לא חובה). תודה

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lmlm,

יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הנגן Sansa e260 4GB, ורציתי לברר אם מישהו מכיר את הנגן והתנסה איתו - ויכול לתת לי חוות דעת. הדבר שהכי חשוב לי בנגן זה שיהיה לו איכות סאונד טובה מאוד, ושיהיה נוח לשימוש. אני ממש לא צריך תמונות/וידיאו, הבעיה שהיום רוב המכשירים באים ביחד עם זה... אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת - אני אשמח. תודה רבה מראש. 8)

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום שלום שלום :hi: לא מזמן כשחפרתי ברשת מצאתי פלאפון גאג'ט חמוד הנקרא Nokia 888. אני יודע שזה דיי ישן, אבל בכל זאת, בשביל אלו שלא ראו עדיין מדובר בפלאפון עם מסך מגע גמיש, העובי שלו הוא ליד ה-5 מילימטר! צורתו מאפשרת גם לענוד אותו כצמיד אופנתי! הבעיה היא שאני לא רואה אותו נמכר בשום חנות, וגם לא רואה נתונים מעמיקים וסקירות, מה זה אמור להביע?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by Vidati,

"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…

17. Started by Vidati,

Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…

18. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

19. Started by deannahum,

שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז אם יש לכם לינק אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Phantasm,

אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Roshos,

הנגן החדש מבית קריאטיב... פשוט לראות ולהינות http://computers.walla.co.il/?w=/4/969042 http://creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by x-dude,

או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Norm4nde,

ריצתי לשאול על ה N93 משהו ראה אותו פעם יכול לתת קצת טיפ על המכשיר משהו :<> ראיתי את כל הקליפים שיש עליו המצלמה אחלה הכל בוא טוב... איזה מכשיר אחר אתם הייתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Kidney_stonE,

טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים