עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by haviv822,

בתקופה האחרונה אני לא ממש הרבה בבית וחשבתי לקנות MP3, יש לי תקציב של 600-750. שני האופציות שהכי רלוונטיות עבורי הם E250 / T10 . לגביי איכות הסאונד, ידוע ש T10 טוב יותר, ואני שואל אנשים ששמעו בsansa, האם האיכות שלו באמת "בינונית" כמו שראיתי בכמה ביקורות ? ועוצמת הסאונד שלו ? משהו יודע כמה עוצמה הוא מספק לכל אוזניה ? (..הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש) ה sansa E250 נמכר ב 668 , וה T10 690 (זהו המחיר הכי זול של שניהם בפנדה) E250 הוא 2G .. ו T10 רק 1 G מה שלא כל כך מספק אותי.. עוד דבר, ה T10 מעט ישן ממנו, עבה וגדול ממנו (בגלל בטריה AA), בנוסף ל E250 יש מסך גדול ואיכותי, ממשק נוח, יכולת להציג תמונות וסרטונים. חסרון נוסף ל sensa הוא האוזניות ה"לא משהו" שמגיעות איתו, מה שמצריך איתו …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Chymes,

מחקר, גילוי והחלטה לפני מספר שבועות החלטתי ליצור את חווית המוזיקה הניידת האולטימטיבית. בשלב הראשון החלטתי להחליף את ה-SHURE E2C משתי סיבות: א. כבל קרוע. ב. איכות סאונד מאכזבת. E2C אוזניות טובות, טובות מאד אפילו. אבל הן לא שוות את הכסף. כן, האטימה מעולה. שמעתי מוזיקה בזמן שרכבת בלמה ולא שמעתי כלום. באוטובוס שמעתי אך ורק את המוזיקה שלי. אבל לא היה להן באס מורגש. בהתחלה רציתי לקנות E4C, אבל אחרי מחקר גיליתי שגם הן סובלות מבעית הבאסים קשה. במהלך המחקר ניתקלתי בשם חדש - Ultimate Ears. הרצתי חיפוש מהיר ב-Cnet ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימת חברת Underdog בשם LE, שמייצרת אוזניות In-Ear איכותיות. CNET נתנו לאוזניות ציון 8.0, ביקורות גולשים בממוצע 8.7. הממוצע של SHURE E4C עומד על 7.…

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304246,00.html לדעתי נראה הרבה יותר טוב מהאייפוד, מעניין האיכות. לי אישית אין נגן מסוג כזה.. אבל את ה ZUNE הייתי מאמץ בכיף.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Athlon-WINGS,

רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pringles,

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuraxp,

רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lmlm,

איזו ולמה לדעתכם? אני חושב שסוני אריקסון, יש לה פלאפוני מצלמה איכותיים,סוללות חזקות במיוחד בעיקר אצל ה W800, עיצוב "צעיר" , MP3 איכותי

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by KoM,

יש מעיין "ויכוח" לא קטן בקהל הישאראלי האם הדור השלישי הוא משהו שצריך בכלל, האם אני באמת רוצה להסתובב ברחוב ושיראו בדיוק איפה אני ומה אני עושה כשאני עונה לפלאפון שלי, האם קידמה היא משהו שאנחנו תמיד צריכים ? האם בכלל מדובר בכמעט חדירה לפרטיות במסווה של דור מתקדם יותר ? האם אנחנו באמת צריכים חבילות תוכן בפלאפונים של היום שמסוגלים לספק בידור עצמי ופנימי רב ?

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jack_g,

מצאתי אחד שנקרא JIMM אבל משומה הוא לא עובד לפי החיפושים הבנתי שה בעיה ברשת שלי(ORANGE). יש לכם המלצות לתוכנות אחרות?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by e-d-a,

[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by stone cold,

אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by or_cohen,

יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Homey,

שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by elad76,

אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by slimshady21,

שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shloosh,

מכשיר מדהים,מסך מעולה ברמות... לכו קנו N73 חחחח אין כמו סוני אריקסון. וכבר היה לי W800 W900 Z800 K750 T630 ,ה-K800 פשוט מעלף. הנה כמה תמונות מהיום בבוקר,הלכתי לקנות מעביר למטען מאנגלי לישראלי http://img223.imageshack.us/img223/2592/dsc00010cj9.jpg http://img209.imageshack.us/img209/5489/dsc00018rj5.jpg http://img171.imageshack.us/img171/7806/dsc00019iy0.jpg

• 53 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by homart,

שלום שלום! רציתי לשאול את דעתכם, איזה מבין 2 הנגנים יותר טוב ואת מי הייתם קונים, בתשובתכם אל תשימו את ניגון הווידיאו המצוין של האייפוד כפרמטר, וגם לא את העיצוב, בהם ברור שIPOD לוקח, נא התייחסו רק לדברםי החשובים....(איכות שמע, באנדל, אפשרויות, תוספות) *ד"א , זה לא למטרת קנייה, אז מחיר גם לא משנה, כמו שאתם רואים למטה את הבחירה שלי אני כברעשיתי.... (iriver!! )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by arkadur,

אני מחפש ערכות נושא\ כל מיני "תוספות" למכשיר שלי למי שיש - אודה לו מאוד (עד גבול החוקיות כמובן..)

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eliav-peretz,

אז כמו שרשום למעלה: V3x VS. K610i המשפחה שלי עוברת לאורנג' בגלל השירות של פלאפון..אז מה המומלץ משני המכשירים האלה? במסלול שמציעים לנו רק שתי המכשירים האלה אפשריים אז בבקשה לא להציע מכשירים אחרים.. אני נוטה יותר לכיוון של ה-V3x כי מנסיון שלי איתו הוא נוח ויש לו מצלמה איכותית ונגן איכותי וגם מכיון שאני לא אוהב את המראה של ה-K610i..

• 56 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. לפני פתיחת הפורום הזה לא הכרתי את האתר GSMarena, אתר העוסק בסקירות וחדשות על מכשירים סלולאריים. האתר מאוד איכותי, יש בו כמעט את כל המידע על כמעט כל מכשיר קיים, אתר מאוד מומלץ! לאחרונה הופיעו 2 מכשירים חדשים בקטלוג, אלו הם ה K618 וה Z610 של Sony Ericsson. הדברים המשותפים הבולטים ביותר הם ששניהם תומכים בדור השלישי ולשניהם יש את אותה המצלמה - המצלמה האיכותית של SE עם 2MP שיש להרבה מכשירים חדשים של החברה. קודם כל ה K618: פלאפון זה הוא הגרסא החדשה של ה K608 שלא מוכר כל כך בארץ, אבל יש לו "אח גדול" ומוכר בשם K610. המכשיר הזה (והמכשירים הקודמים, ה K608 וה K610) מיוחד בזכות העלות הנמוכה שלו (יחסית) ותמיכה בדור השלישי. והמכשירים האלה בעצם מביאים את הדור השלישי גם במחירים…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by LiorP23,

רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים