גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אחות של חבר שלי במיאמי!! הוא שאל אותי אם אני רוצה שהיא תקנה לי PSP!! מה אתם אומרי כדאי לי?? הוא עולה 200$ בערך! ולפי מה שאני יודע יש משהו במשחקים שלא יעבדו לפי הגירסה של המכשיר משהו יודע על זה משהו??
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפוד וידאו של 30 ג'יגה שמלאתי אותו במוזיקה וסרטים וכרגע המחשב שלי אחרי פרמוט. אחרי הפרמוט התקנתי את אייטונס וחיברתי את האייפוד, יש דרך לגרום ל - Library של האייטונס להתמלא מהאייפוד כדי שאני לא אצטרך למחוק את כל תכולת האייפוד ולשים עליו הכל מההתחלה? יש לי עוד שאלה: איפה אני יכול למצוא לינק ל - iPod HE? ידע הורידו אותו מהאתר שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני 3 שבועות אייפוד 30 ג'יגה שחור ואני נורא מבואס מכל הקטע של התכנה התכנה שבאה עם האיפוד ITUNES איטית ומעצבנת ואני לא כלכך מבין אותה אני לא מבין לדוגמה למה קבצים מסויימים היא לא רוצה להוסיף לרשימה מדובר בMP3 ובעיקר סרטים בפורמט AVI תוכנה מגעילה וממש מציקה איזה קבצים של וידאו האיפוד תומך? איזה תוכנה טובה יש בשביל להמיר קיבצי AVI לקבצים שנתמכים ע"י האיפוד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני משתדרג בשבוע הבא מה3100 שלי (יברך שמו, שירת אותי כמו גדול שנה, ושרד את הצבא והטירונות שלי איתי, אני אזכור אותו עד יומו האחרון) עכשיו עם הקולקציה של 2007 אין לי מושג מה לבחור, קשה לי במיוחד שתקציבית זה הגזמה רציתי ללכת על הN73 החדש אבל זה מחיר מטורף יחסית אני מחפש משהו שיוכל לשמש גם כMP3 נורמלי (לא נורמלי אבל סביר) מצלמה זה בונוס מבורך אני חושב על ה6280 או על 3VX למרות שאני חסיד של נוקיה תעזרו לי... אני חייב לבחור
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן כולם 1) לכולנו בפלאפון יש רינגטון מסויים, שמטרתו היא להודיע לנו שיש לנו שיחה, SMS, שעון מעורר ועוד'. אצל חלק מהאנשים הרינגטון בפלאפון הוא דבר מאוד חשוב, והם דואגים שהפלאפון שלהם ישמע הכי טוב שאפשר ולא יעשה בושות לסובבים אותו. ויש חלק אחר שהרינגטון לא ממש מעניין אותם, הכי חשוב שהצלצול יהיה חזק וברור, ולא דואגים להחליף את הצלצול במשך שנים, ושמים את כל מה שיש להם לשים על מה שיאמרו להם/יסתכלו עליהם. בואו תאמרו לאיזה קבוצה אתם משתייכים? 2) איזה מנגינה/שיר/מוזיקה בדיוק יש לכם בצלצול? 3) אני בטוח שיש כמה כמוני שלא יודעים איך הרטט בפלאפון עובד, אך מתביישים לשאול, אז איך לעזאזל הרטט עובד?? אם יש לכם מדריכים כלשהם שמתקשרים לנושא, תביאו. כאן נדבר ונפתח את הנושא של הרינג…
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות v3x מאורנג' ולפי מה שראיתי (אני לא בטוח שזה אותו דגם, יש מצב שזה v3) אין אפשרות לשלוח תמונות או קבצים בבלטות למכשיר אחר, האם למישהו יש את המכשיר והוא באורנג' ויש לו את האפשרות [והוא גם ניסה אותה] ויכול להגיד לי איך? האם יש מכשיר אחר סביבות אותו מחיר (1.5K גג) שטוב ממנו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלהבים מהנגן החדש של Microsoft, ה-Zune? תראו את זה: "יצרתי שיר, הוא שייך לי. למה כשאני רוצה לשלוח אותו בצורה אלחוטית לבחורה שאני רוצה להרשים, לשיר יש הגבלה של 3 ימים או 3 ניגונים? שאלה טובה. כרגע אין דרך לדעת מה אתה שולח, לכן אנחנו עוטפים את הקובץ ב-DRM (מנהל זכויות יוצרים, או - Digital Right Managment). אנחנו לא יכולים לדעת אם אתה שולח שיר של להקה כלשהי להקלטה בביתך לכן יצרנו את זה על מנת לבטח את קידוד השיר. וחוץ מזה, היא תבוא לשמוע את השיר שוב 3 ימים אחר כך..." מקור: http://www.zuneinsider.com/2006/09/answers_to_some.html זה אומר שאפילו אם ה-Zune שלכם מלא בשירים שאתם יצרתם, לא תוכלו לשלוח אותם בלי שהנגן יעטוף אותם אוטומטית ב-DRM. כן, זה אומר שהנגן נועל את הקבצים שלכם א…
-
- 60 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-