עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nim901,

אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by halo,

U2 512 של IAUDIO או NANO 1G ? הננו עולה 700 וה U2 עולה 500 מה יותר עדיף ולמה? אל תציעו משהו של 2 או 4 ג'יגה כי אני לא צריך הרבה מקום.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by lmlm,

http://www.gsmarena.com/nokia_n75-1715.php אהבתי תעיצוב+ תמפרט טכני..1 נראה פלאפון עממי אם לא יתקעו לו מחיר גבוה ;D

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הנוקיה החדש לסדרת ה-N הושק, אחרי שהסתבבו סביבו הרבה שמועות. הפרט שלו כולל GPS מובנה (ולא A-GPS שעובד דרך הרשת הסוללרית) מצלמה 5 מגה פיקסל! עם עדשה של Carl Zeiss. תקשורת דרך Wi-Fi, Bluetooth, USB2 ואינפרה אדום. הוא מתחבר לרשת HSPDA כלומר דור 3.5 מסך של 2.6 אינץ ברזולוציה של 320*240 ו16 מיליון צבעים ואולי הכי חשוב כניסה נורמלית לאוזניות המחיר די גבוה, 550 יורו והוא יהיה זמין ברבעון הראשון של 2007. תמונות נוספות http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4328_Nokia_N95-HSDPA_WiFi_5MP_Camer.php

• 80 תגובות
    • 8.7k צפיות
  5. אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בעקבות דיון דיי מוצלח בפורום אחר, החלטתי לנסות גם כאן! שכל אחד יפרסם תמונות של ה-Portable Rig שלו, ז"א - כל אחד שיצלם תמונה של הנגן MP3/רדיו/דיסקמן/פלאפון שלו ביחד עם האוזניות שהוא משתמש בהם אמור להיות דיי פשוט, מקווה שתהייה היענות רחבה! הציוד שלי: iPod 3rd Generation 10GB Sennheiser PX-100 עריכה:

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bneta1,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לנגן להראות שמות של שירים בעיברית? אני יודע שהוא תומך בעברית ב WMA אבל כותב אותם הפוך ושאפשר לשנות את הסדר של השם ככה שזה יכתוב בנגן נורמאלי, אבל א. זה די מעאפן ב. זה לא פותר את הבעיה לקבצי mp3 אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו תודה

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. ראה כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Man123,

לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זאת הבחירה האחרונה שנשארה לי במסגרת תקציב נורמלי איך הם? מבחינת מצלמה, מסך, סוללה וכו'....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NJorl,

מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by jeyjey,

שמתי לב שהוא הגיע לארץ לא מזמן ואני מאוד רוצה לקנות אותו פשוט אני מתלבט בינו לבין הIAUDIO 6, לאיזה מהם יש איכות יותר טובה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Avivo,

מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RS4,

אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Access Denied,

היי כולם.. בהמשך לת'ראד שפרסמתי לפני 3 ימים יש לי שאלה חשובה כי אני נוסע עוד פחות משלושה ימים ראיתי שיצא נגן חדש לארכוס, ה- Archos 404 עכשיו, מבחינת נתונים הוא אמור להיות קטנטן עם מסך 3.5 אינצ' (עצום יחסית לגודל שלו..) השאלה עכשיו מה עדיף?? 1. Ipod Video 30G הקלאסי 2. Creative Zen Vision:M 3. או הארכוס 404 החדש??

22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל יד שניה ולשים בו תוכנת ניווט. האם מישהו מכיר את המכשיר והאם צריך לצרף אליו אנטנה?ואיזה תוכנות ניווט מתאימות לו? או בכלל על איזה מכשיר אתם ממליצים? בגבול ה 1000 שח יד שניה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by summer69,

אימרו לי נא.... אני בקרוב מחליף פלאפון, למה זמן הבטריה של המוטורלה E1000 שלי גורם לי למרוט שיערות...... הבלוק הזה לא מחזיק יותר מ8 שעות וזה רק אם הוא על מצב שקט שמתי לב באורנג' התחילו לשווק את הN73 מה אומרים, נראה לכם שווה?

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  25. היי מישהו עם סלולרי של SE יכול להגיד לי האם קיימת אפשרות לקבוע קבוצות משתמשים בספר הטלפונים ? הכוונה היא להכניס מספר אנשים לקבוצות שונות ("משפחה", "חברים", "עבודה" וכו') וע"י כך בין היתר לאפשר חיפוש מהיר יותר לפי קבוצות, ולמשל לקבוע לכולם צלצול משותף עפ"י הקבוצה שלהם, כאשר אם למישהו ספציפי יש צלצול ייחודי הוא כמובן גובר על הצלצול של הקבוצה.. אני יודע שלגבי הצלצול אפשר פשוט לקבוע צלצול לכל האנשים, אבל: א'. זה סרט, ו-ב', זה לא יאפשר לי להחליף את הצלצול לכל הקבוצה בשינוי אחד. "שיחקתי" קצת בסימולטור של ה-K800 (באתר שלהם, שווה לנסות), ולא ראיתי בכלל שום אפשרות לניהול קבוצות בספר הטלפונים.. פספסתי משהו? אולי זה פשוט לא קיים בסימולטור? מי יכול לאשר? כמו כן, אם יש פה בטעות מישהו …

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים