גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
פרוייקט הסמארטפון המודולרי של גוגל ממשיך לתפוס צורה, ומידע חדש מהחברה מעיד על ההתקדמות שלה עם אב טיפוס שלישי שצפוי לראות את אור הזרקורים במהלך השנה - במסגרת שיתופי פעולה יוקרתיים עם NVIDIA ו-Marvell בגזרת השבבים לכתבה: http://hwzone.co.il/tegra-k1-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-ara-%d7%a9%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מאיפה לרוב אתם מורידים שירים לנייד לאנדרואיד? הכוונה לשירים באיכות שמיעה ממש מעולה וכפי שהם באים במקוריות שלהם כולל לדוגמא פתיחה בשירים שמדברים לפני שהשיר מתחיל להתנגן. באיזה אתרי טורנט פרטיים או שפתוחים לכולם או בכלל אתרים להורדת שירים, אני יכולה להוריד שירים לאנדרואיד ושלא חייב להוריד אלבום שלם ושזה נותן גם אופציות לחיפוש על פי שם שיר . ואם יש אלבום אז ניתן לבחור מתוכו איזה לינקים של שירים מסויימים להוריד. ניסיתי להוריד כמה אפליקציות ונגנים והם לא הכי היו נוחים לשימוש עבורי ולא אהבתי את האיכויות של השירים שם וגם ברובם ניתן רק לשמוע ולא להוריד. איכויות ההורדה של יוטיוב גם לא הכי טובות וגם לא ההורדות שגוגל נותן שסתם רושמים בחיפוש את שם השיר . …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מדליף טוויטר מעניק לנו פירוט טכני מרוכז עבור משפחת ה-Galaxy A של החברה לשנת 2022, החל מה-A23 ועד ל-A73לכתבה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את המכשיר ? http://ucandostuff.ph/Guide-1979-How%20impressive%20is%20the%20latest%20Samsung%20phone%20(Galaxy%20Alpha).aspx
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה IRiver T5 2GB שמישהו במשפחה שלי קנה בטעות וגילה שהוא לא צריך. לפני שאני בכלל פותח אותו, רציתי לשמוע מכם קצת עליו - מה טוב בו ומה רע בו... אני יודע שהוא קצת מיושן, אבל רק שתבינו, כרגע הנגן שאני משתמש בו הוא ה-iPod Shuffle (מהדור הראשון): ואני מסתדר איתו יופי. אשמח לקבל חוות דעת, תודה. עריכה: שאלה נוספת. ראיתי גם שכתוב שעברית מוצגת הפוך, יש לזה איזה עדכון שיסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניה כבל hdmi העברה מהמחשב למסך ה-lcd מרחק בין המחשב ל-lcd הוא 10 מטר . שאלתי היא . האם אני אחבר כבל באורך הזה לא תהיה בעיה . מבחינת ביצועים .האם הכבל עיבוד. האם קיים הבדל בין הכבלים . http://mdyo.co.il/a.aspx?a=%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-HDMI-HDMI http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2003 תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-