עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הנוקיה החדש לסדרת ה-N הושק, אחרי שהסתבבו סביבו הרבה שמועות. הפרט שלו כולל GPS מובנה (ולא A-GPS שעובד דרך הרשת הסוללרית) מצלמה 5 מגה פיקסל! עם עדשה של Carl Zeiss. תקשורת דרך Wi-Fi, Bluetooth, USB2 ואינפרה אדום. הוא מתחבר לרשת HSPDA כלומר דור 3.5 מסך של 2.6 אינץ ברזולוציה של 320*240 ו16 מיליון צבעים ואולי הכי חשוב כניסה נורמלית לאוזניות המחיר די גבוה, 550 יורו והוא יהיה זמין ברבעון הראשון של 2007. תמונות נוספות http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4328_Nokia_N95-HSDPA_WiFi_5MP_Camer.php

• 80 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. Started by night-fire,

עוד מעט טיול שנתי ושאינ חושב על זה,אני ישתמש המון בנגן אני כל החיים שלי שומע בו חח והנה הבעיה מה אני עושה בשעת צורך שנגמרת הבטריה?! : יש איזשהו מטען שמתחבר לחשמל למכשיר הזה? תודה רבה מראש חחחח :]

3. Started by mamanamit,

אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9264713&came=1000#detail פשוט מפתה כל כך זה די דחוף אני לא חובב סאונד מושלם חח איך הוא? בשביל מישהו שרוצה לישמוע מוזיקה וליראות סרטים קטנים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MDK,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו. כמה שאלות לפני כן: האם הוא נכנס לכיס של החולצת מדי א'? האם הוא עדיף מכל הARCHOS החדשים (604\AV700) ? והאם יש מצב לקנות אותו בDUTY FREE בקרואטיה במחיר נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SpEcToR,

אין לו מכסה? =\ המצלמה תמיד פתוחה?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by rafaelbi,

אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  9. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by alergic,

MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tsvika,

חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sahargt,

אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ETB,

שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. זה פשוט מדהים, נראה שהעולם הולך על מסכי touchscreen , והשילוב של זה בסוללרי זה פשוט מדהים http://blog.scifi.com/tech/archives/2006/10/03/black_box_phone.html

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by kkffiirr,

התלבטתי בין שלוש אפשרויות: iriver h10 20gb, הוא אופציה זולה (בחו"ל), נגן ותיק בעל מוניטין. החסרונות שלו שאין LINE IN, ואי אפשר להחליף סוללה. creative zen sleek photo נגן חמוד ביותר, נראה נחמד, אולי קצת פחות משוכלל מהIRIVER אבל יקר יותר (אם מישהו מכיר השוואה ספציפית בין שניהם אשמח לראות) עוד נגן אחד שאומנם קטן יותר בנפח (רק 8 ג'יגה) אבל יותר חדש זה ה: creative zen micro photo הקנייה תבוצע בארה"ב, מחיר עד ה170$, יש למישהו המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

20. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=pmp2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he אז כדאי? אם יש משהו יותר משתלם אז התקציב עד 600 שח".

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GAL_FX,

היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by the king2006,

בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Idanp,

אני כניראה קונה אותו שבוע הבא, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים