עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RobiNooB,

מה יותר טוב ?.....אני בעיקרון שומע לרוב רדיו מאשר MP3 אבל בגדול מי מהם יותר איכותי ולמה? עכשיו הכי חשוב לגבי הרדיו מי מהם נותן קליטה יותר טובה של הרדיו והאם אפששר לכוון מונו או סטראו או שזה אוטומטית ?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Spring,

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Xtazy,

יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by gnagar,

מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by inon007,

היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by CashMAn,

ِשלום כולםם! תגידו מישהו כאן יודע איפה מוצאים דרייבר \DRIVER לפלאפון LG U8XXX ?!.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by guypld,

יש לי מוטורולה V3 , ויש לי גם כבל למחשב. לקח לי הרבה זמן למצוא לו דרייברים אבל מצאתי בסוף וגם התקנתי את התוכנה mobile Phone Tools , אבל התוכנה כל הזמן אומרת שהניתוק אבד. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי פתרון. למישהו יש פתרון? מישהו מצליח לחבר את הפלא שלו למחשב ולהעביר אליו קבצים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by a-v-i,

היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zorgi,

שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש

16. חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by maxim22,

יש לי PSP (גירסא 1.5) כבר שנה. נהנתי ממנו מאוד בשנה הזאת אבל עכשיו אני כבר כמעט לא משתמש בו וחבל לי סתם להשיאר אותו שוכב בבית. בא לי גם על איזה קונסולה ביתית כי אני מקבל דירה עוד כמה זמן. אה ומצאתי מישהו שמוכן להחילף אקסבוקס 360 תמורת פספ. בקיצור השאלות שלי הן: 1. כדאי לעשות את העיסקה הזאת מבחינה כספית ומבחינת התמורה שאני יקבל מהאקסבוקס? 2. אני לא יתחרט על זה שלא חסכתי כסף, לסוני3? (כדאי לחכות לסוני3) 3. איך האקסבוקס 360 בהשוואה לסוני2? תודה רבה חברה מראש ושבת שלום!

18. Started by cold fire,

יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון משולב אבל אני לא יודע איזה .. לא איכפת לי ממש מהמצלמה איכפת לי יותר מהאיכות של ה MP3 הרמקול שלו והעוצמה של הרמקול וכששומעים באוזניות איזה מכשיר עדיף מהבחינה הזאת ולמי יש בטריה לזמן שמיעה MP3 יותר ארוך ( ולא רק ב MP3 גם בסיחות וכל זה .. ) מי יותר קטן ומי יותר עמיד בפני נפילות וכל זה?? וד"א כדאי לי לקנות יד שניה או רק יד ראשונה ( כי ליד ראשונה אין לי ממש כסף אז ליראות אם זה כדאי לי )

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by Tabasco,

יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by topgun,

שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Sansa C150 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15066 Sansa M250 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375 והאם באיזור ה-400 ש"ח יש נגן יותר משתלם מהשניים האלה? גנריים לא באים בחשבון.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Anomen,

שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים