עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Oranl,

היי, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לשאול: אני מאד מעוניין לרכוש את המכשיר שבכותרת, שכבר נמכר במספר חנויות. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי התמיכה של המכשיר בתדרי דור 3 (ספציפית אצל המפעילה הסלולארית שלי - פלאפון). הרשת מפעילה תדרי דור 3 ב-850 וב-2100. בחלק מהמקומות ראיתי שהמכשיר תומך בתדרים אלו (למשל כאן וכאן) אבל בחלק מהחנויות ראיתי שהמכשיר תומך רק בתדרי 900 ו-2100 (למשל כאן וכאן). מה שכן, המכשיר תומך בתדר ה-850 בדור 2. אמ;לק - וכאן שאלתי: מאחר ופלאפון לא משתמשת בתדר הזה לדור 2 אלא מקצה אותו להפעלת דור 3, האם המכשיר יעבוד בשני התדרים (850 ו-2100)? כלומר האם 850 של דור 2 יכול לעבוד ב-850 של דור 3?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Or94,

1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לא יודע מה לבחור, ואני מתכונן לקנות מחר בערב. אם אני קונה את הקוון, אני מתכוון לקנות גם כרטיס זכרון (הכי גדול שאפשר זה 8GB אני חושב) - כמה זה יעלה לי? אם יש לכם נגן אפילו עוד יותר טוב להמליץ עליו, אז בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 11:18:50 אחרי שקראתי כמה מאמרי ביקורת, ערכתי את ההודעה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by spitzi,

לפני כחצי שנה קניתי Vernee Thor. מה שלא שמתי לב זה שאין לו מצפן (מגנטומטר), פשוט בדיחה. כעת גם איכות ה-GPS מידרדרת, הוא בקושי מבין איפה אני על הכביש בנהיגה, חוסר דיוק של כמה וכמה מטרים. הורדתי אפליצקיות פופולריות לאיפוס GPS, אין שיפור. יש לכם עצה? האם זה מקרה של You get what you pay for וזהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by xlSnaK,

האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tal t,

.......

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. המשחק הנייד של נינטנדו זכה לעשרות מיליוני הורדות, אך מתוך כל אותם מתנסים רק אחוזים בודדים בחרו לשלם על המוצר המלא לכתבה

8. שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  11. Started by ron1979,

מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. Started by stone cold,

מי עדיף יותר והעם שווה לקנות בתאילנד -במקרה שמישהו יודע מחירים בכל מקרה אחי צריך סלולרי שתומך ברשת פאלפון ושיש לו GPS שאפשר להפעיל בארץ ושאפשר להתקין אליו עברית מהרשימה שנתתי לו זה הבחירות שלו בתודה לעוזרים מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה

14. Started by kdani,

הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היצרנית הסינית שלה נוכחות משמעותית בשוק המקומי שלנו מכינה לפחות שישה דגמים חדשים להשקה במהלך החודשים הראשונים של שנת 2018 לכתבה

16. Started by Avidor Zvi,

היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מעוניינים בדגם ה-Nokia 6 העדכני ביותר של היצרנית המתקאמבקת? עכשיו יש לכם הזדמנות נוחה יותר להשיג אותו לכתבה

19. Started by eranmor,

יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני מחפש MP3 לאבא שלי בשביל בשביל שישמע שיעורים וכד'.. אין צורך בהצגת תמונות וסרטים. רצוי זמן סוללה טוב ושישמיע סאונד טוב . וכל הדברים הפשוטים שצריכים להיות בMP3 . רדיו זה פלוס שאני מאד רוצה אבל אם יש MP3 מממש מומלץ שאין לו רדיו אפשר להתפשר.. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על טלפונים סלולריים. חשוב לי שיהייה בהם נגן מוזיקה טוב, וותמיכה בכרטיס זיכרון בעל נפח של 4GB לפחות. בנוסף, אני מעוניין שתהייה בו מצלמה וBT. אין לי תקציב ספציפי, ולכן אודה אם תרשמו טלפון מסל סדרת תקציבים(החל מ1000 בקפיצות של 400-500, ולא להגזים עם כאלה שעולים 4K). כמובן שאני צריך גם כרטיס זיכרון. תודה, אופיר. עריכה: התקציב שונה ל 1.5K - 2K.

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. בוקר טוב ותודה לעוזרים, שמי דור ואני מפתח כרגע אפליקציית תוכן, סיימתי את שלב העיצוב וכרגע אני צריך להמתין חודש - חודש וחצי עד שהמפתח יוכל לסיים את העבודה שלו בהדבקה של כל העיצוב ויוציא גרסא ראשונה. עכשיו הבעיה היא שכמה דברים השתנו ואני חייב לבנות מצגת שתתפקד בצורת אפליקציה עם הJPEGים שברשותי כבר כדי שאוכל לרוץ לעסקים ולשווק את האפליקציה.. מישהו יודע איך אני יכול לבנות "מיני אפליקציה" או :אפליקצית דמה" שאני אוכל לשים שם את כל התמונות המוכנות שיש לי ושהיא תתפקד ממש כמו אפליקציה? שאוכל לשים אותה על הטאבלט ולהתחיל לשווק אותה??? ממש חשוב לי... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by david32,

אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.