עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי חבר עם samsung 770 ולהוא לא יכול לקבל קבצים בבלוטוס וזה לא רק הוא אז זה לא בעיה בטלפון יכול להיות שרשת פלאפון מגבילה את הבלוטוס? ואם יש אפשרות לעשות איזה עדכון או פריצה לשנות את זה כי אנחנו מתכוונים לעבור לרשת פלאפון... ויש להם מגוון מכשירים מצומצם וחשבתי על הטלפון הזה עד שאמרו לי את הבעיה...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by teddy85,

אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by benor,

יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  4. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by Gliding,

היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  8. Started by Omerole,

מאז שהם עשו איזה פריז ענקי,מישהו שמע מהם?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by simla101,

מממ אוקי..הגיע הזמן לשדרג ת'נוקיה העתיק שלי... הקטע שיש לאבא שלי איזושהי קומבינה משונה שבה הוא משיג איזה טלפון שהוא רוצה מסלקום (אולי למעט הבלאקברי אבל אולי אפילו אותו) עכשיו...מכיוון שלא ידוע לי שסלקום הולכת לשווק את הK800I...אז אני לא יודע כ"כ מה לבחור מצד אחד הבנתי שה-N73 הוא אחלה...אבל עם כל'מני באגים מעצבנים בשימוש יומיומי... מצד שני אין אף טלפון "הייאנד" אחר (אולי ה-W800I אבל אני לא מתלהב ממנו בעיקר מפני שהפיצ'ר הראשי שלו שזה ה-MP3 לא רלוונטי כי יש לי H340) בכל אופן...מה שאני מחפש בפלאפון זה נוחות בשימוש יומיומי (יענו לא ממשק מוטורולה נוראי) ובעיקר מצלמה... יהיה נחמד צלילי MP3 אבל זה באמת סתם בונוס נחמד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Alex89,

רציתי לדעת במה ה"רוקבוקס" שונה מהגירסה הרישמית והאם כדאי להתקין אותו? ועוד שאלה לא קשורה ל"רוקבוקס", אני צריך תוכנה שאני יוכל להשים איתה כתוביות(lyrics) לשירים אבל שלא תחתוך לי את המילים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by MD,

אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by IAF.ofek,

היום בבוקר ראיתי בתוכנה Sansa updater שיש עידכון firmware חדש לסאנסה e260 שלי (גרסת 1.02.15), התקנתי,ולהפתעתי גיליתי שסאן דיסק הוסיפו תמיכה בפונטים עבריים! אז כרגע זה טיפה צולע ועברית עוד הפוכה ולא מלאה,אבל זה כבר משו,ועם תוכנות מתאימות לדעתי אפשר לסדר את זה. הנה דוגמא של העברית כרגע (שימו לב שהעברית הפוכה,היה צריך להיות כתוב "מופע הארנבות של ד"ר קספר"

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by s_b54,

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by shovel_xxx,

קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by anatoli,

שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1HPSDSDM_512_E10M באיזה פלאפונים אפשר לשים אותו?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by AMD-GUY,

דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי! יש לי נגן MP3 החברה qc pass. הענין הוא ,תמיד הייתי מכניס אותו ל-USB המחשב היה מזהה אותו לא צריך דרייבר כלל. מהיום כל מחשב שאני מכניס אותו הוא דורש דרייבר ,מהי תופעה זו. חיפשתי דרייבר ולא מצאתי ,אשמח אם תעזרו לי למצוא. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים