עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המותג VAIO נפרד מסוני והפך לעצמאי כבר לפני כמה שנים, אבל נראה כי הניתוק המופגן בין מה שיפה ואלגנטי למה שהגיוני ומשתלם עדיין חי ובועטלכתבה

2. שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. מסכי Super AMOLED מהווים שדרוג גדול בהשוואה לטכנולוגיות של המותג מהשנים הקודמות - אבל דגמי הביניים החדשים של היצרנית הסינית מגיעים כולם עם שבבי עיבוד בינוניים, ללא תמיכה בדור החמישילכתבה

4. היינו משוכנעים שה-Mi 11 יקדים אותו ושהוא ינחת כאן יחד עם אחיו הרבים - אך הפעם היבואנית המקומית של Xiaomi מעדיפה ללכת על שיטה של הפרדה עם השקה של דגם ביניים ראשון משנת 2021לכתבה

5. ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה

6. ה-ROG Phone 5 נחשף בצורה רשמית - ויהיה זמין לרכישה גם בשוק המקומי שלנו החל מהחודש הבאלכתבה

7. סמארטפון ביניים חדש של המותג הפופולרי יהפוך להיות הדיל הטוב ביותר בסביבה התמורה לסכום של כ-1,000 שקלים? יכול להיות שכבר מחר תהיה לנו תשובה רשמית לכךלכתבה

8. כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by unwiZz,

היי אנשים יקרים, אני מחפש טאבלט אמין שיש לו כניסה לכרטיס סים. חשבתי על גלקסי או משהו בסיגנון, אבל בחנויות שדיברתי איתן אמרו לי שאין להם טאבלטים עם כניסה לסים. איזה מכשירים מומלצים שניתן לקנות בארץ ישנם? ולמה זהו מצרך כל כך נדיר?!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. דגמי הדגל החדשים של המותג הסיני מגיעים אל השוק עמוסים בכל טוב טכנולוגי - כולל מערכי צילום שנוצרו בשיתוף עם חברת הצילום Hasselbladלכתבה

11. שבבי עיבוד עדכניים במחירי היכרות מלהיבים במיוחד הופכים את ה-Poco F3 וה-Poco X3 Pro לנושא שיחה מרכזי - ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שההשקה בישראל כבר נמצאת בשלבי תכנון מתקדמיםלכתבה

12. כמו יצרניות רבות אחרות, גם OnePlus מאמצת בשמחה ובזריזות את שבב הדגל האלטרנטיבי של קוואלקום לשנת 2021 - אך לא בטוח שנוכל לראות את התוצאה המתקבלת בארץ לכתבה

13. הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה

14. היצרנית מקיימת את שלל השמועות שרצו ברשת ומשיקה צמד דגמי ביניים חדשים תחת משפחת הדגמים המרכזית העדכנית שלה - אחד עם תמיכה ב-5G ואחד עם תמיכה עד רשתות הדור הרביעי בלבד, אשר זמין כבר עכשיו בישראללכתבה

15. מותג האולטרה-פרימיום של היצרנית משנה את פניו ומספק בסיס להצגת הדגם הראשון שלה עם מסך גמיש שמתקפל כלפי פנים - במחיר אדיר כמיטב המסורת בתחוםלכתבה

16. התחזיות האפרוריות ביותר התגשמו במהירות - החברה הקוריאנית מכריזה על הפסקה מלאה של פעילותה בתחום המכשירים החכמים, בתוך כמה חודשים בודדיםלכתבה

17. הלהיט המתבקש הבא במותג הצעיר מבית Xiaomi מעוניין לספק לצרכנים נפח 256GB פנימי מהיר במחיר הכי זול בסביבהלכתבה

18. בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה

19. שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by questionman,

שלום, יש לי Redmi 9A 32GB. זה סמארטפון חלש ולכן הוא מתקשה לעשות פעולות עם כל העידכונים של שיאומי (כשקניתי אותו הוא עבד די בסדר). אני מחפש רום (אין לו כבר אחריות) קל ונקי מכל התוספות ששיאומי/גוגל מוסיפה. המטרה שלו זה רק שיחות (אפילו לא וידאו) ו-whatsapp.

21. משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה

22. כמה שבועות אחרי אחיו Poco X3 Pro, גם הדגם הבכיר של המותג הסיני העולה מבית שיאומי זמין עם כמות נדיבה של כוח עיבוד ושל אחסון ביחס למחיר - אבל גם גוון אחד ויחיד ללא אפשרות בחירה עבור הצרכניםלכתבה

23. אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. דגם ה-Dimensity 900 המתומן החדש מיועד להמשיך את ההצלחה המשמעותית שחוו אחיו בשוק הביניים בשנה שעברה - עם חיזוק מתהליך ייצור משודרג ב-6 ננומטרלכתבה

25. היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים