עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rjjb7,

שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי כבל USB המחבר בין מכשיר הפלאפון שלי לבין המחשב. באמצעות כבל זה, ניתן להעביר נתונים בין המחשב והפלאפון. הבעייה היא שאיני מוצא את הדרייבר המתאים לקשר בין החומרה (הכבל) לבין התוכנה (נתונים) אשמח לקבל קישורים לדרייבר זה. רועי.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Private/Sales/sof_shana איזה פלאפון הכי טוב מכל אלה..??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום רציתי לדעת אם בסדרת ה-M200 יש בעיה או באג עם הסוללה שבערך שהיא בחצי הנגן כבר לא נדלק יש לי את הפירמוור האחרון, הנגן דיי חדש וזה כל הזמן ככה אז רציתי לברר אם זה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה ? (יכול להיות גם שהסיגנאל שהנגן משדר לגבי מצב הסוללה לא נכון..?) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. MIO זאת החברה הכי טובה של GPS?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by orlevi_85,

קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלושה דברים חשובים - 1) נגן אמין. 2) נפח זיכרון בין 1-4 ג'יגה. 3) טייפ-מנהלים באיכות טובה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  17. Started by bykeking,

אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. עד 1500 ש"ח אני מחפש נגן, אבל אני חייב שהוא ישמש גם ככונן קשיח נייד... המועמדים שמצאתי הם: IPOD Video Microsoft Zune Creative Zen Vision M IAUDIO X5L אם יש עוד אופציות תגידו... אם אפשר את היתרונות והחסרונות של כל נגן. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yotam360,

אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ccc,

ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 התמקדתי בהתחלה על הקריאייטיב אבל אז ראיתי שיש ע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Omerole,

נמאס לי מהסאמסונג 824 העתיק שלי. אני רוצה פלאפון מאורנג, לא חסר כסף,דגש על מצלמה טובה,כמה שיותר חידושים מעניינים. שלא יעבור את ה3K אבל,יש גבול :-X תודה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים