עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elad76,

איזה מחשב כף יד טוב יש ב3000 שקל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Access Denied,

טעות מחקתי והעברתי..

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by dbzu,

שלום יש לי את המוצר הנל המחשב לא עולה לי הוא מתחיל לעלות את הווינדוס ואז מחבה מסך ולא עולה השאלה שלי היא איך מפרמטים אותו? תודה מראש אילון

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  4. לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ghtm,

שלום לכולם, בקיץ עבדתי והרווחתי קצת כסף, ומכיוון שעד עכשיו הייתי עם G3 512MB שכבר לא מספיק לי, ראיתי מה האפשרויות שלי והחלטתי שאני רוצה לקנות לי נגן/ מכשיר PMP. יש לי כ-1500-1800 ש'"ח, וחשבתי ללכת על ה-A2 של iAUDIO, אז: 1. לצרכי מוזיקה וסרטים, PMP או נגן MP3? 2. על מה הייתם ממליצים לי חוץ מה-A2? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Jeka90,

יש איזשהו טריק במבצע הזה של אורנג'? אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ולקנות את המכשיר סוני אריקסון K800i שנמכר ב- 35 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים (חצי מחיר). יש משהו שהם לא אומרים בנוגע למבצע הזה? יש מצב אחרי שנה הם יתחילו לקחת את המחיר המלא (70 ש"ח)? אם זה באמת עולה 35 ש"ח לחודש אני קונה את זה... תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by The Dom,

אני רוצה לעשות השוואה בין הפלאפונים: W850 N91 1)כבד יותר קל יותר 2)עיצוב יפה-גוף מתכת די מכוער 3)מצלמה 2 מגה פיקסל כנ"ל 4)מערכת הפעלה פתוחה מערכת הפעלה סגורה 5) איכות שמע- ?? איכות שמע מעולה יחסית לפלאפון 6)לא מנגן וידאו מנגן וידאו צריך עזרה בהשוואה בתקווה שN91 ייצא באורנג'. אני מתלבט בין 2 הפלאפונים בעיקר בין הפיצ'רים שלהם, זמן הבטריה שלהם.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by X-It,

היום רכשתי SanDisk sansa e250 ויש לי ויסטה.. הוא מבקש ממני דריבר ואני לא יכול להעביר קבצים בכללץץץ והאתר שלהם בכלל לא עובד... www.sandisk.com ובדיסק התקנה אין שום דריבר בבקשה עיזרו לי!!! אולי למישהו יש את הדריבר והוא יוכל להעלות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. אני מחפש נגן קטן ככל האפשר, שישמש בין היתר לריצות. זיכרון פלאש מינימום 1 gb (עדיף כמה שיותר). שיהיה כמה שיותר קטן וכמובן שהמשקל יהיה בהתאם (סוללה נטענת). עדיפות לזמן נגינה כמה שיותר גבוה. עדיפות לנגן עם מסך (לא חייב צבעוני) אבל לא חובה. איכות סאונד כמה שיותר טובה. באנדל לא משנה (גם האוזניות), העיקר הנגן עצמו יהיה איכותי לפי התכונות שאני מחפש. מכיוון שאני לא מבין בתחום הזה בכלל, אודה לכם אם תמליצו לי על מספר נגנים מהחברות המובילות כדי שאני כמובן אקבל את ההחלטה הסופית ואבחר את הנגן ;D תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Dom,

מי מבין 2 הרמקולים הניידים הבאים מציע איכות שמע יותר טובה+גודל קטן יותר? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&scat=329&tcat= לוג'יטק^ http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1592&scat=329&tcat= JBL^ בקיצור... מי יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Dom,

1) מה זה בעצם ROCKBOX? 2)מה עוד הוא נותן ב IAUDIO X5L? 3) במה זה טוב מאשר הנגן ללא ה ROCKBOX

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alexxx2005,

מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by IGk,

האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה

17. מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by zolder,

למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by x-dude,

היי כולם אז במזל טוב אני קונה אוטו חדש והייתי רוצה GPS, ראיתי אצל מישהו GPS שפשוט הוא מקליק את שם הרחוב, את המספר והדבר הנחמד הזה פשוט אומר לו בעברית איפה לפנות ומתי... אני לא זוכר איזו חברה זו הייתה והייתי רוצה משהו דומה. מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה דבר כזה, יש איזה אתר עם אינפורמציה על מכשירי GPS? ישנם חברות מומלצות? התקציב שלי הוא משהו בסביבות 2000 שקל עם אפשרות חריגה של 500-600 שקל.

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by חבל..,

מתי סוני פליסטישיין יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shablull,

קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים