גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה מחו"ל בגלל המחיר (היקר) בארץ, ויש לי מספר שאלות בנוגע לתאימות ולתמיכה בארץ. 1. אחרי שאני מחבר אותו למפעילה הפלאפון אמור להתחיל לעבוד ישר, או שיש עוד איזה שהם דברים שהוא אמור לעבור לפני העבודה השטיפה? 2. הפלאפון יגיע בלי תמיכה בעברית מן הסתם, האם אפשר להוסיף לו? 3. האם אפשר לבטח את הפלאפון למרות שלא קניתי אותו מהמפעילה? אני מדבר על ביטוח נגד תיקונים וגם נגד גניבות. בקשר לפלאפונים... אני מתלבט בין 2. העיצוב והגודל הם קריטריונים מאוד חשובים לי. אני רוצה פלאפון רגיל (bar), וחשבתי על 2 דגמים. samsung p310i, וה samsung z370. מפני שה samsung x820 וה samsung z370 זהים מבחינת גודל ועיצוב, שמתי את ה z370 בהשוואה. ההבדלים היחידים בין ה x820 ל z370 זה התמיכה בדור שלישי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי מהם עדיף מבחינת האופציות וטכנולוגיה ? (לא מדבר על המצלמה)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר, מה כדאי לוודא שיש למכשיר, שמטרתו העיקרית היא GPS (אך גם ניידות) ?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זה נכון שכל פלא' שקונים היום אי אפשר לגנוב אותו כי אפשר לחסום גם את המכשיר היום? ואם זה באמת ככה הגיע הזמן באמת..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזה מכשיר שיוכל להקליט אות RCA מטלויזיה או מצלמה - לא חייב רזולציה גבוהה, אבל שאני יוכל להקליט באיזור החצי שעה. המכשיר הולך לסבול קצת טלטלות אז כזה שמבוסס על הארדיסק לא בא בחשבון לפי דעתי (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה, ראיתי כמה מוצרים, לדעתי כולם ג'נריים אבל אפילו עזרה בבחירה ביניהם תהיה מבורכת... אתם מוזמנים לתת לי חוות דעת או המלצות על משהו יותר טוב: 1. http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=2849&CatCode=725 2. http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=96 3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=MAETMP47 4. http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=20604 5. http://www.pc4sale.co.il/produ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™) 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תכונות חשובות בסדר יורד 1 נגן MP3 - שיהיה נוח ובאמת יוכל להחליף את הנגן 2 מצלמה איכותית 2מגה פיקסל מחיר שיהיה בסביבות 1500 אני מחכה הרבה זמן ליקנות פלאפון חדש ככה שאני מת ליקנות כבר אחד אבל אני מוכן לחכות עוד אם יש משהו שווה בדרך תודה רבה
-
- 51 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כן, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה נושאים על הנושא. ורציתי להיות קצת יותר ספיציפי, אני מעוניין לקנות עכשיו נגן MP3 בנפח 8GB כפי שאתם רואים... עד לפני כמה חודשים היה לי הH320 וממש ממש הייתי מרוצה מהכל חוץ מהגודל והצורה שלו. אני מכיר הרבה אנשים עם אייפוד נאנו ויצא לי לשחק בו קצת ואהבתי אותו בעיקר בגלל המראה, הממשק והתמיכה המלאה בעברית. חבר שלי זרק לי את השם של הדגם הזה (Sandisc Sansa) כמתחרה פוטנציאלי לipod nano וסתם התחלתי לחפש מידע.. הבנתי שהוא בעיקרון עדיף על הIpod עכשיו יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. האם יש הבדל משמעותי ומורגש באיכות השמע בין שני המכשירים? ואני משתמש באוזניות ממש איכותיות אם זה משנה.. (Etymotic er6i) 2. ראיתי פה הרבה איזכורים ל…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדרישות מערכת של הנגן כתוב WINDOWS XP1 אם אין לי SERVICE PACK זה בעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-