עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by רוצה לקנות,

מישהו יודע אם קיימת תוכנה שבעזרתה הנגן יוכל לקרוא עברית? תודה

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by avi2014,

:s05: כרגע יש לי רק את המשחק טניס והטטריס..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by מורן_ב_85,

יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by meni12321,

וואי שראיתי את הנגן הזה עם המסך והתגובות שלו !!! פשוט נדהמתי !! והוא עולה רק 434.98 ואין דמי משלוח ! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491072 זה יכול להיות או שיש פה איזה ק'ץ ! והאם הוא באמת טוב ! כי אם כן אולי שווה לקנות אותו באמת ...

• 61 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by bluemail,

דור 3 בסיסי - אורנג' היא לא מחפשת היי אנד אבל היא צריכה שיהיה פונציוקנלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vidati,

יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה

11. וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  12. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

13. התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by road_runner,

זהו הקבל שמחבר לדוגמא את ה H3x0 של IRIVER לגאג'טים אחרים כמו מצלמות ומקלות זיכרון. אני מחפש לקנות אחד כזה קצר ונחמד כמו שבדרך כלל מגיע עם הנגן. מצאתי דומים אך מאוד ארוכים. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם \ מעוניין למכור לי את שלו, אני מאוד אשמח! https://serialio.com/store/product_info.php?products_id=141

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נימאס לי לקנות בטריות לנגן הסיני ואני מחפש תחליף זול אבל יחסית למחיר איכותי הבנתי שהC150 משתלם יותר מבחינת עלות תועלת מנגן סיני אבל אני מחפש דגם אם בטריות נטענות יש משהו דומה אם בטרייה נטענת ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. Started by shibby15,

היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by superblader,

שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by IG,

אני מעוניין לדעת מה המידות של הDOK הזה, אם הוא מהיר יחסית לאחרים ובמה הU3 מועיל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3364 תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים