עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. צריך מכשיר סלולרי ש- Waze יעבוד בו מצוין!!!. לא צריך שום דבר אחר חוץ מזה. חשבתי גם על טבלאט, אבל אני לא מכיר טבלאט טוב שאפשר להכניס לו סים. תקציב עד 1500 מקוה שהוא יעלה עד 500 ש"ח בלבד.

2. Started by biodome,

הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eli33,

נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by chadash,

מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ymac,

היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צפוי לקנות טלפון חדש בשבוע הקרוב בדיוטי פריי המחירים : אייפון 6 פלוס 64Gנפח 1029 דולר גלאקסי 6 אג' 64G נפח 1000 דולר גלאקסי 6 64G נפח 859 דולר הבעיה היא כזאת גלאקסי מראה ביצועים יותר טובים , אבל מניסיון שלי עם גאלקסי כשעובר הזמן הוא נהיה יותר ויותר חלש ומאכזב. המצלמה של גאלקסי יותר טובה ,אל אני לא איזה צלם גדול אבלל זה דבר יפה וחשוב. אני אוהב יותר את הפשטות באייפון , לדוגמא גאלקסי תמיד מגיע עם איזה 50 אפליקציות מובנות במכשיר ורובם סתם , וזה הורס את היופי והנוחות. אני מבאס לקנות מכשיר שקיים 9 חודשים ועוד 3 4 חודשים יצא מתקדם ממנו , ובאותו כסף אפשר לקנות מכשיר זיצא לפני חודש. האייפון נראה יותר טוב וזה גם חשוב. וזהו בעיקרון , אם כסף לא היה משנה לכם בנושא הזה מההייתם …

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה המדריך הרשמי של הוט מובייל. http://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=9934955072676794310 רציתי רק להוסיף שמי שעשה בדיוק מה שכתוב במדריך ועדיין לא עובד לו האינטרנט כמו שלי קרה,תבדקו בהגדרה : APN PROTOCOL אצלי בברירת מחדל עמד על IPv4. תשנו ל IPv6 או IPv4/IPv6 והכל אמור לעבוד.

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  13. הבקשה בכותרת.... למעשה זה סקינים.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. אני מתלבט בין 2 טאבלטים זהים מאוד מבחינת החומרה ... איזה טאבלט הייתם קונים ??? Samsung Galaxy Tab 4 10.1 http://www.gsmarena.com/samsung_gala..._10_1-6247.php LG G Pad 10.1 http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_10_1-6354.php

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.

16. אהלן, לפני יומיים התחדשתי במכשיר הנ"ל, והבנתי שיש אתר מיוחד של משחקים רק בשביל מעבדי TEGRA למכשירים עם מעבדים כאלו. האם האפליקציה להורדה אמורה להיות מותקנת לי במכשיר? כמו הטאבלט של סמסונג כי שם יש אפליקציה כזו, אצלי אני לא מוצא שום דבר מעבר ל GOOGLE PLAY. תודה!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100915_65444

• 186 תגובות
    • 29.9k צפיות
  21. מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. איפה מוכרים את האייפון 4 במחיר הזול ביותר? כולל חו"ל ומה המחיר בארה"ב? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

http://www.gadgety.co.il/4989/ מעניין אם הGPS יעבוד

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.