גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שמועה חדשה מצהירה כי מוצר האולטרה-פרימיום של היצרנית הסינית הגדולה בדרכו לאירופה - עם מחיר שיהיה גבוה יותר אפילו מה-Galaxy S23 Ultraלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אתר/ים לערכות נושא לנוקיה S40 ? (בגוגל מצאתי רק "דרק" ) וגם תוכנות java אני בעיקר מחפש תוכנה לMSN messenger או ICQ. ניסיתי JIMM ללא תוצאות. המכשיר המדובר הוא נוקיה 6288. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צריך מכשיר סלולרי ש- Waze יעבוד בו מצוין!!!. לא צריך שום דבר אחר חוץ מזה. חשבתי גם על טבלאט, אבל אני לא מכיר טבלאט טוב שאפשר להכניס לו סים. תקציב עד 1500 מקוה שהוא יעלה עד 500 ש"ח בלבד.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צפוי לקנות טלפון חדש בשבוע הקרוב בדיוטי פריי המחירים : אייפון 6 פלוס 64Gנפח 1029 דולר גלאקסי 6 אג' 64G נפח 1000 דולר גלאקסי 6 64G נפח 859 דולר הבעיה היא כזאת גלאקסי מראה ביצועים יותר טובים , אבל מניסיון שלי עם גאלקסי כשעובר הזמן הוא נהיה יותר ויותר חלש ומאכזב. המצלמה של גאלקסי יותר טובה ,אל אני לא איזה צלם גדול אבלל זה דבר יפה וחשוב. אני אוהב יותר את הפשטות באייפון , לדוגמא גאלקסי תמיד מגיע עם איזה 50 אפליקציות מובנות במכשיר ורובם סתם , וזה הורס את היופי והנוחות. אני מבאס לקנות מכשיר שקיים 9 חודשים ועוד 3 4 חודשים יצא מתקדם ממנו , ובאותו כסף אפשר לקנות מכשיר זיצא לפני חודש. האייפון נראה יותר טוב וזה גם חשוב. וזהו בעיקרון , אם כסף לא היה משנה לכם בנושא הזה מההייתם …
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המדריך הרשמי של הוט מובייל. http://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=9934955072676794310 רציתי רק להוסיף שמי שעשה בדיוק מה שכתוב במדריך ועדיין לא עובד לו האינטרנט כמו שלי קרה,תבדקו בהגדרה : APN PROTOCOL אצלי בברירת מחדל עמד על IPv4. תשנו ל IPv6 או IPv4/IPv6 והכל אמור לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-