עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעת קניית מכשיר סלולארי מה הכוונה : במערכת הפעלה : Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 האם היא טובה? ואותה השאלה לגבי מעבדים מעבד:בעל 2 ליבות 1.2GHz MTK6577 Dual Core הוא טוב? תודה מראש

2. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by ori24,

שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by erezo,

שכחתי איפה נמצאת האופציה כשמסירים אפליקצייה כלשהי שלא ישמור את הנתונים כך שלאחר התקנה מחדש זה יהיה כמו במחשבים - התקנה נקייה לגמרי. אני רוצה להתקין שוב פעם את ה WAZE כי התחיל לקרוס לי, אז אני רוצה להסיר אותו לחלוטין ולמחוק את הנתונים ואז להתקין שוב.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by alergic,

עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום. אני מתכוון לרכוש פלאפון בחול omnia hd ויש לי כמה שאלות של מה אני צריך להגיד למוכר כדי שהמכשיר יסתדר בארץ. אני יודע שצריך לשאול אותו אם המכשיר הוא sim free והמכשיר UNLOCKED (פתוח) והאם צריך לשאול אותו אם זה הגרסא האירופאית? (כדי שיתאים לשיחות וידיאו) ואם יש עוד שאלות חשובות שאני צריך לשאול או שתתקנו אותי במה שאמרתי זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. Started by Henz16,

ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  10. צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. Started by stojakovic,

אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by עוד מישהו,

שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???

13. Started by shantax,

אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by lompy,

אני מעוניין לקנות את ThL W8 Beyond ואני יודע שיש פה בפרום אנשים שרכשו כל מני דגמים שלהם. השאלה שלי היא כמה זמן הסוללה מחזיקה. אני רואה שהרבה פעמים הנייד הזה מגיע עם שתי סוללות מה שמגביר את החשש שלי שהיא לא מחזיקה אפילו יום שלם. למי שיש נייד שלהם ולא חשוב כל כך איזה דגם , כמה זמן הסוללה מחזיקה לכם?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by bennnn,

-ושלום קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים,והאמת שאני דיי מרוצה הוא נחמד בסה"כ,השאלה שלי היא כזו יש לי ANDROID 2.1 ECLAIR וכשאני מתקין משחקים עם סיומת של APK אז המשחקים הרציניים כמו נגיד ASSASIN CREED עובדים ממש לאט ועם מלא באגים ואנגרי בירדס למשל לא עולה בכלל,השאלה מה הבעייה?ו האם יש משחקיםן עם תאימות שונה למכשיר"? כי המשחקים שיש לי הם במקור של פלאפונים.. אודה לעזרה..

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by Green,

היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by IG,

אני מעוניין לדעת מה המידות של הDOK הזה, אם הוא מהיר יחסית לאחרים ובמה הU3 מועיל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3364 תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by HairyAss,

השאלה היא כזאת, כשאני שם סרט ששוקל ג'יגה בתיקיית DROPBOX במחשב ורואה את הסרט בפלאפון באנדרואיד האם זה יוריד לי ג'יגה מהחבילת גלישה?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by ORrrr,

נקח למשל את ה HTC One S. הוא לא בא עם אפשרות להרחבת זכרון, אבל הוא בא עם 25 ג'יגה בדרופבוקס אם אינטגרציה למכשיר. היות ואני לא מכיר את הממשק ואת אופן הפעולה של העסק הזה, רציתי לשאול אם נגיד אני מעלה רשימה של שירים, אחרי זה יש אפשרות לנגן אותם ישירות מהאתר?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.