גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את DTV2792 Artech אני בא לשים דיסק DVD שצרבתי עליו כמה סרטים עם תרגום מופרד (שעבד בDVD נייח) והקטע שהוא מזהה לי את זה בסימני שאלה אמרו לי במחסני חשמל שהוא קורא תרגום בעברית ניסיתי להיכנס להגדרות תרגום ואין שם עברית יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94-e-ink-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט עם סטיילוס כדי לרשום בכתב יד בשיעורי אוניברסיטה. גודל מסך רצוי 10~ אינץ', לא 12 אינץ'. הבנתי שליין ה-Samsung Galaxy Note מתאים לזה, אבל התבלבלתי מההבדלים בינו לבין דגמי ה-Galaxy הרבים האחרים. אני במיוחד לא מצליח להבין למה ה-note נמכר במחיר גבוה מה-tab, על אף של-tab יש אותו מסך, פחות משקל ויותר RAM. מישהו יכול לשרטט את ההבדלים העקרוניים בין note, note pro, tab, tab s, tab 2 וכו'? מה מביניהם הכי מומלץ למטרה הנ"ל? בנוסף, מה מסתתר מאחורי האותיות הקטנות בקישור הבא: http://www.newpc.co.il/items/284662 "לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות" --> האם זה ניסוח קורקטי ל-…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמיטב המסורת, האנשים שמאחורי מבחן הביצועים Antutu מפרסמים את רשימת עשרת המכשירים החכמים העוצמתיים ביותר בסביבה מבחינתם, כאשר ה-Snapdragon 820 כובש את הפיסגה ובגדול נכון, השבבים המודרניים במכשירים חכמים יודעים לספק בקלות את הצרכים והדרישות של רבים מאיתנו, ונכון שמבחני הביצועים למיניהם לרוב לא מעניקים את התמונה המלאה שמושפעת באופן משמעותי גם מהיישום התוכנתי של היצרניות השונות – ובכל זאת, נחמד מדי פעם לקבל טבלה קלה ונוחה, אשר מתיימרת לדרג ולפרט את המכשירים העוצמתיים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם נכון לעכשיו. זה בדיוק מה שמספק לנו מבחן הביצועים הסיני הנודע Antutu, שמפרסם נתונים אודות תוצאותיהם הממוצעות של עשרת הסמארטפונים המתקדמים ביותר בשוק כרגע – לפחות מנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח טרי עם נתונים מספריים אינו מצייר תמונה אופטימית במיוחד עבור השבב הבכיר החדש של סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה עדכנית בטוויטר מציינת חמישה דגמים של היצרנית הסינית המצליחה אשר יגיעו אל השוק במהלך ששת החודשים הקרוביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-