עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oorlevi,

קיבלתי נגן של סוני מתילאנד (לא חיקוי). נגן של 1GB עם אפשרות להוספת כרטיס זיכרון. צבא שחור.. הכול עובד כמו שצריך שמתי שירים וזה. עכשיו בנגן יש רמקול מאחורה לא מי יודע מה איכותי אבל עדיין רמקול.. עכשיו שמגבירים עד סוף הוויליום עם הרמקול שומעים גרוע (הווליום עד 40) שמתי רמקול הגברתי עד הסוף ופתאום השיר ניהיה מקוטע ולא שמעו יותר מהרמקול שחיברתי את האוזניות הכול עבד מעולהה!! אחרי כזה זמן חיברתי אותו ל USB מפני שהסוללה הייתה חלשה.. מההתחלה עוד היא הייתה ככה. אחר כך רציתי לבדוק אולי ה רמקול עובד וכן הוא עבד... ושוב כמו אידיוט הגברתי עד הסוף ושוב זה קרהה ועכשיו זה בנתיים לא מסתדר.. אולי זה ביגלל שהסוללה חלשה? אבל לא ניראה לי כי ככה זה היה גם שהוא עבד הרמקול. אולי יש אפשרות שכיבי…

• 54 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by shloosh,

אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. היי חבר'ה. מי לא מכיר את טכנולוגית השן הכחולה (bluetooth). ישנם אנשים האומרים שהמוצר אינו פולט קרינה מסרטנת מהסיבה שאלה בכלל גלי רדיו ובגלל זה אוזניות BT הן הדור הבא של האוזניות. מצד שני אנשים לא אוהבים להשאיר את הBT דולק במכשיר מהסיבה ש"זה מסרטן" ותמיד אני שומע "אני רוצה ילדים" ועוד תירוצים אחרים.. אז מה נסגר? זה פולט או לא? חשוב לי לדעת מהסיבה שאצלי הוא דלוק כל הזמן ואני משתמש בו כל הזמן,במיוחד בבית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Biatch,

אמ נגיד שומעים בו מוזיקה והשיר נגמר .. הוא עובר לבד לשיר אחר ? :

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Monstalicious,

כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?

8. ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?

9. Started by chiff,

הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by vinipyx,

השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avikoen2,

שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by marlboro,

בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ

18. שלום רב, לאחרונה קניתי נגן Sandisk Sansa E-270 הידד לי!! בחבילה הגיעה תוכנה שקוראים לה Rhapsody אבל לא ניתן להשתמש בה משום שהיא מוצעת אך ורק לאמריקאים.. אז יש איזושהי תוכנה בסגנון של iTunes לאייפוד או JetAudio לנגנים של iAudio אבל עבור ה- Sansa בלבד? בתודה מראש, borissurets

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. הכשיר בזמן האחרון מתחיל לעלות לי על העצבים!! 1.אני לא יכול להעביר אליו שירים-המחשב כל פעם נתקע(וניסיתי על חמישה מחשבים שונים) 2.גם את השירים שכבר הכנסתי ישנם שירים שאם אני בוחר אותם המכשיר פשוט נתקע הערה: המכשיר הוא אמריקאי תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by triple_maxim188,

אני מחפש נגן איפוד או משהו בסגנון אבל אם נפח גדול 20-30 גיגה מה היתם ממליצים לי תודה

22. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  23. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by the king2006,

מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה

25. Started by marlboro,

היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.

דיונים חדשים בפורומים