עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by benor,

לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום יש לי טלפון עם Android v8.0. קימפלתי תוכנית קטנה בשפת C, ותוצאת הקימפול היא קובץ בינארי, שמיועד להרצה ב-command line. פתחתי חלון Terminal, ואני אכן רואה את הקובץ כשאני עושה ls -al, וחסרה לו הרשאת הרצה. כשאני מנסה לעשות chmod +x או chmod 777 על הקובץ, כלום לא קורה. אפילו לא הודעת שגיאה, אלא פשוט אני מקבל שורה חדשה של ה-command prompt. אין לי root על המכשיר, האם יש דרך שאוכל לגרום לקובץ הבינארי הזה להיות עם ההרשאה המתאימה, כדי שאוכל להריץ אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dudimalka,

אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוהה מה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזניים אני רוצה לשמוע ממש ממש חזק וגם שהממשק יהיה נוח ויציג עברית תודה לעזורים ולמצביעים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. איזה פלפאון הכי טוב יש עד 800 ש"ח בנוקיה ? אני שואל כי הפלאון שלי ה5610 נדפק לגמרי עם המסך ואי אפשאר לתקן אותו בכלל :kopfpatsch: איזה נוקיה הכי כדי לי מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה טוב גם לשמעית מוזיקה

5. Started by VoliSuS,

אני בפלאפון קיבלתי הצעה כזאת (חיילים) אייפון 4 500 דקות שיחה חינם לכל היעדים 500 SMSים לכל היעדים (אני לא עובר את ה-500.. הממוצע שלי הוא בערך 300 סמסים\שיחות) 2GB גלישה כל חודש 200 ש"ח ללא התחייבות איך?? מחר ומחרותיים אמורים לבוא אליי נציגים מסלקום ומאורנג'.. אני דיי מתלבט למה הדבר שחשוב לי הכי באייפון זה הגלישה האינטרנט והקליטה והבנתי שפלאפון הכי טובים בזה (יש להם את המהירות גלישה הכי מהירה בעולם) ולא נראה לי שאורנג'\סלקום יכולים להביא לי מחיר יותר נמוך מיזה.. (לאותה מהירות וכמות גלישה).. הם פשוט ייתנו לי יותר דקות ו-SMSים למרות שבתכלס אני לא צריך אותם.. אני לא יודע מה לעשות למה אם להגיד את האמת אין לי כל כך כוח שהנציגים האלה יבואו אליי הביתה יש לי ניסיון …

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by Dror D.,

אני מחפש מכשיר GPS בתקציב של 1500 ש"ח (התקציב יכול להתגמש בטיפה אם תהיה לכך סיבה מוצדקת). חשוב שלמכשיר יהיה מסך גדול ובעל התשקפויות מועטות באור השמש, המכשיר ישמש רק כמכשיר GPS אז יכולות נוספות כמו נגינת מוסיקה לא חשובות מבחינתי. אין לי ממש כיוון למכשיר מסוים בגלל שאין לי ניסיון עם מכשירי GPS, אשמח אם תוכלו לפרט על ההמלצות שלכם. (אם יש ספק המכשיר GPS הוא בשביל אוטו) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by RonTG,

שלום, לפי מה שהבנתי דנים ברגעים אלה על אפשרות להורדת חבילת הUMTS (דור שלישי) שחייבים לרכוש כיום.. האם זה נכון? ותוך כמה זמן זה יתבצע?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by chelsky26,

שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  11. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_36.html תהנו

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  13. רצף ההשקות של היצרנית הסינית נמשך - עם דגם Snapdragon 888 נוסף שיהיה זול יותר בכ-500 שקלים מספינת הדגל הקודמת המקבילה לולכתבה

14. Started by brighi,

שלום, שבוע הבא אני עתיד לטוס לסינגפור/הונגקונג ואני מעוניין לרכוש שם סלולרי או שתיים האם יש חנות מומלצת שניתן לרכוש דרכה? איזה תדרים עובדים בארץ? עקרונית מה שחשוב לי בטלפון זה שהוא יהיה מהיר (למשל אני לא אוהב את הרום של סמסונג עם כל הדברים המיותרים עליו, סתם כבד) והכי חשוב GPS מעולה. טווח המחירים הוא 1000 ש"ח +- לטלפון הראשון ו1300 ש"ח +- לטלפון השני. האם יש סיכוי להשיג שם XIAOMI MI3 ואת הONE PLUS ONE?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה

16. לפי האתר של סוני הגודל עומד על 1GB אבל, האם הוא תומך ביותר? מישהו התנסה עם אחד של 2GB? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש עד 2300 ש"ח חשוב לי המאפיינים הבאים: 1. לא אפל 2. מעבד כפול ליבה 3. לפחות 16 גי'גה של אחסון (עדיפות גדולה ל32) 4. אנרדוראיד 5. הבטחה מהחברה כי הוא ישודרג ל 4.0 6. מסך 4 אינץ' ומטה עכשיו הבעיה הגדולה שלי פה היא סעיף 6 אני פשוט לא מוצא מכשיר כזה שהמסך שלו = 4 אינץ' ומטה כולם ענקיים ואני לא רוצה להסתובב עם טלוויזיה התעסקתי עם הגלאקסי S2 והוא עצום ולא נח להחזקה ביד אחד כל הHTC בשוק הם מינימום 4.3 ולמוטרלה יש את הרייזר שיוצא בקרוב והוא גם 4.3 יהיה עצוב אם בסוף אני אתפשר על זה. נא עזרתכם

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. היי, יש לי חבר שטס לארה"ב, וחשבתי להתחדש בקורא ספרים אלקטרוני. חשבתי על טבלט, אבל האמת שאני צופה שרוב השימוש יהיה קריאת ספרים (ו-PDFים טכנים), ולכן דווקא חי הסוללה, המשקל ונוחות הקריאה של קורא ספרים קוסם לי. אבל... אני לא מבין כלום בשוק הזה כבר שנתיים. לא כל כל יודע מה קיים ומה משתלם. הקינדל של אמזון - מה האחרון ומה הכי משתלם? הוא "פתוח"? מה החסרונות? אפשר לשים שם כל ספר/קובץ או שחייבים לקנות מאמזון? מה המתחרים האחרים, ומה הכי משתלם? אני זוכר שיש את ה-נוק ויש את הקורא ספרים של אפל. מה לגבי טבלט. אני לא מדבר על iPad אלא על קינדל פייר למשל. כמה אני "משלם" פה בחיי סוללה? אני מניח ש...הרבה. מה המחיר שלהם? יש משהו ממש משתלם פה (לקניה בארה"ב)? ו...מה לגבי עברית? אני מכיר את זה …

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by RonTwins,

שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  21. Started by dzold,

שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by chelsky26,

החלטתי ללכת על טאבלט, מתלבט מאוד בין onda v989 ל pipo p1 מאלי אקרספר, הבדל מחיר של כ 20$ פיפו יותר גבוהה,עכשיו המחיר שלו 170-190$,מה הדרך הכי טובה להזמין משלוח כדי להפחית סיכוי לשלם מע"מ ? הבנתי ב dhl סיכוי גבוהה כן לשלם, כי בודקים כל חבילה,אני טועה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sharon12435,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by איציק36,

ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.