גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי בעיה במכשיר mp3/mp4 שלי רציתי לעדכן אותו בעזרת ה Firmware upgrade וככה"נ עידכנתי אותו בקובץ של דגם אחר ומאז הוא המכשיר לא נדלק ומזוהה במחשב כdiskonkey בלבד ולא כנגן mp3 הנגן שלי הוא מחברת Dantax בגודל 2GB הדגם שלו זה 1024dx slim הפיתרון שיכול לתקן את המכשיר הוא שאני יתקין שוב את ה Firmware upgrade אבל הפעם של הדגם שלי, הדגם הנכון...והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו המכשיר עצמו הוא די נפוץ ומשווק בהרבה חברות(מצורפת תמונה) אם מישהו יוכל להשיג את קובץ ה Firmware upgrade של הדגם הזה זה יציל אותי, הקובץ הוא מסוג fw.* או bin.* רשמתי בכותרת די דחוף כי אני צריך את זה עד מוצ"ש כי אחר כך אני חוזר לבסיס ושם אין לי אינטרנט ואם אני ישלח לחברה זה יחזור אלי עוד הרבה זמן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו שמע, יש לו את הדגם הזה ויכול להביע דעתו עליו ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חשבתי מזה זמן רק לקנות נגן MP3 שיהיה שימושי ועם עוצמה טובה כל הIAUDIO נחשבים למעולים לגבי סאונד בכל מקרה מה ששובר את הקרח לגבי הקניה שלו זה הסוללה המטורפת שלו 50+ שעות מוזיקה ו10 וידאו אני חייל אז זה ממש חשוב וטוב והנפח? אני קונה את ה4 גיגה ב1000 וקצת... יספיק לי כי הנייד שלי רוב הזמן זמין בשביל להחליף מוזיקה ואחרי זה יבוא כרטיס 8 גיגה של SD אני רוצה לשמוע דעות אחרונות לפני שאני קונה אותו מחר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום,היום קניתי ipod הדגם הכי קטן שיש(אם אתם מכירים),והורדתי את התוכנה ituns והתקנתי אבל אני לא יודע איך להעביר שירים מהמחשב לipod אז בבקשה תעזרו לי עם מדריך מובן או משהו! תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא יודע עם צריך תוכנה או משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-