עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by supercars,

אני רוצה למכור אותו ורציתי לדעת מהו שווי המכשיר הנ"ל שמגיע עם נרתיק וכבל USB בלבד. המכשיר היה בשימוש לא מעט. שפה אנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. חייב לשדרג מכשיר מבלי לשנות מסלול בפלאפון. החלטתי לקנות שלא דרך החברה. חשוב לי שיהיה מתקפל (נפתח כמו צדפה), לא יקר, יתפקד מצוין כטלפון ו-MP3 ו..זהו בעצם. תודה מראש על כל עצה,

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם מישהו יכול בהסביר לי איך מעבירים תמונות מהטלפון samsung galaxy למחשב. ניסיתי עם קבל usb אבל לא הצלחתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Bebush,

אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by (G),

iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by m1ke,

לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by D-M-X,

איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by eliil1,

למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by yuvalbar84,

אחרי חיפושים רבים בגוגל, וכמעט על סף ביאוס מוחלט האם יש מישהו שיכול להגיד לי, שנכון להיום, יש סיכוי להוריד את הגבלת הווליום? זה פשוט הורג אותי ללכת עם האייפוד ברחוב ולא לשמוע כלום בא לי לבוא לסטיב ג'ובס ולתת לו סטירה לא מעניין אותי שזו לא אשמתו וזה אילוץ של מספר מדינות, וכו' שישאירו מקום לפירצה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום לכולם, בצילום סטילס רגיל יש אוטופוקוס (אוטומטי) אבל בצילום וידאו אין לי בכלל, זה אומר שדברים קטנים או פשוט דברים מקרוב נראים מטושטשים מאד. אני מניח שזה משהו בהגדרות יצרן שעשו בכוונה או שהמצלמה פשוט לא מסוגלת לעשות אוטופוקס בצילום וידאו (זו פעולה מאד מסובכת?) אז השאלה היא האם יש אפשרות כלשהי אולי תוכנה שמאפשרת לעשות פוקוס גם בצילום וידאו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  18. שלום, ההורים מתכננים לרכוש לאחותי מכשיר סלולרי חדש,התקציב הוא 1600 ש"ח ואין בעיה של רכישה מהאינטרנט לא מהספקיות. דרישות : *מצלמה טובה - לא הדגש החשוב ביותר אבל רצוי מצלמה באיכות סבירה *נגן - חיבור אוזניות 3.5 ונוחות שימוש בזמן האזנה למוזיקה * נפח איחסון - רצוי מעל 2 גיגה בייט *זמן סוללה - רצוי למעלה מיומים של שימוש ללא טעינה *לא מסך מגע - הדגש החשוב ביותר,היא לא מוכנה להתנסות במסך מגע אלא אם זה מסך מגע שמגיב כמו אייפון (הגדרה שלה) המכשיר מיודע לילה בת 16 כך שאין צורך בפיצ'רים כמו GPS,משדר רדיו ודומיו תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by dani44,

חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים