גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נכנסתי לריקברי כדי לראות מאיפה אני צורב רום. לא צרבתי בסוף, אבל כשיצאתי חזרה הנוק נוק עובד רק בכיבוי מסך אבל לא מדליק אותו. לא נגעתי שם בשום הגדרה. קרנל DORINMAX. אודה לעוזרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
:yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אחרי שנים שבהן למדנו לנגן לבד מול האפליקציה, PopuMusic מגיעה ללאס וגאס עם קונספט חדש של "מוזיקה מרובת משתתפים". המטרה: לקחת את חווית ה-Guitar Hero הנוסטלגית ולהכניס אותה לעולם האמיתי עם כלי נגינה אמיתייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-