גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניינים דווקא במכשיר החכם שמתהדר במצלמה המתקדמת ביותר בשוק אשר מתחבאת מתחת לפאנל התצוגה? ZTE תשמח לשלוח לכם אותו לישראל ללא תוספת תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
ליצרנית הסינית יש מהדורה חדשה של דגם ה-Axon 30 Ultra הבכיר - עם שילוב בין אחסון פנימי מהיר לזכרון דינאמי שמהווה שיא חדש עבור עולם האנדרואיד ותג מחיר שעוד לא נחשףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 344 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%9c%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-