עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

6. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Sargon,

האם יש בעיה עם טעינה של פלאפון בארץ עם פלאפון ומטען שנקנו בארה"ב? האם טעינה מהUSB של המחשב לא תהווה כזו בעיה? אמרו לי שהפאלפון מארה"ב שנקנה לי עושה וויברציות כאלה בזמן שנטען בארץ. כנראה בגלל בעיה של זרמים או מתחים, לא סגור... אוליי אפשר לקנות מטען אחר?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

11. Started by Eran Halevi,

האם במכשיר גוגל פיקסל 3a יש מקום לבין כפול?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by matrade27,

שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by liran2003,

אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Kukishin,

נכנסתי לריקברי כדי לראות מאיפה אני צורב רום. לא צרבתי בסוף, אבל כשיצאתי חזרה הנוק נוק עובד רק בכיבוי מסך אבל לא מדליק אותו. לא נגעתי שם בשום הגדרה. קרנל DORINMAX. אודה לעוזרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by timi88,

הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Mpro,

שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי

22. אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by ofersor,

היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

25. הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.