עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by spitzi,

שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by thejinji,

האם מישהו מכיר את החיווט לסלולארי לרכב של מוטורולה ספיריט בגרסה של פלאפון (אני חושב שפותח בארץ) motorola spirit model FLN3107A הרכב הישן נגרס ואני צריך להסב אותו למכשיר ביתי (הוא במצב דו על אותו מספר של סלולארי קיים) וזקוק למידע על החיבורים של הכבלים כמה וולט , אמפר, מה מתחבר לרמקולים .... אין לי אפילו את המדריך למשתמש אז כל מידע על המכשיר יתקבל בברכה . האם הוא משתמש באותו מתח כמו ה m900 ? הם נראים כמעט אותו דבר רק ששלי CDMA והשני GSM

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה

4. Started by Zilberberg,

שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by flyfi,

היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by genia,

מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KobyC92,

היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה

10. הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה

11. היצרנית הסינית מאשרת כי דגם ה-GT Neo 5 שלה יהנה מספק שיא של 240 וואט לטעינה של 100 אחוזים בפחות מעשר דקות לכתבה

12. Started by A-10,

להלן במט קצת משועשע על חלק מהתצוגות וה"הישגים" בתערוכה בלאס וגאס https://www.youtube.com/watch?v=K91b9LrKmGk

13. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

19. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by Sargon,

האם יש בעיה עם טעינה של פלאפון בארץ עם פלאפון ומטען שנקנו בארה"ב? האם טעינה מהUSB של המחשב לא תהווה כזו בעיה? אמרו לי שהפאלפון מארה"ב שנקנה לי עושה וויברציות כאלה בזמן שנטען בארץ. כנראה בגלל בעיה של זרמים או מתחים, לא סגור... אוליי אפשר לקנות מטען אחר?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  22. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

24. Started by Eran Halevi,

האם במכשיר גוגל פיקסל 3a יש מקום לבין כפול?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.