גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג? אני צריך לבחור משם פלאפון בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת אם הוא ימכר שם. קראתי שהוא ממש עדיף מה- N97...
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני חושב לקנות iRiver E30 8GB. חשובה לי מאוד איכות ההקלטה של המכשיר, שמעתי שהוא נגן טוב עם סוללה חזקה, אבל מה איכות ההקלטה שלו?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן. אבא שלי לפני קניית מכשיר GPS (כנראה Que NQ505/555) ואני מנסה להבין את ההבדלים בין מערכות ההפעלה השונות. הבנתי שה-IGO8 מכיל אפשרויות רבות יותר\ אך האם יש פגיעה בפשטות שיש באמיגו? אשמח לשמוע גם אם אתם מכירים מקומות שמחזיקים מכשירים פתוחים שאפשר לנסות לתפעל ולהשוות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-