עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mor123,

קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Roshos,

הנגן החדש מבית קריאטיב... פשוט לראות ולהינות http://computers.walla.co.il/?w=/4/969042 http://creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  3. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

4. אני מעוניין להחזיר את הטאבלט למצב שבו הוצאתי אותו מהחנות - האם ניתן לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. בית משפט לתביעות קטנות פסק כי גם לקוח אשר רכש מכשיר חכם מחנות אשר מבצעת יבוא פרטי יהיה זכאי לקבל החזר מהיבואנית הרשמית של אותו מותג, כאשר מדובר בתקלה מוכרת ורחבת היקף לכתבה

6. Started by haviv822,

בתקופה האחרונה אני לא ממש הרבה בבית וחשבתי לקנות MP3, יש לי תקציב של 600-750. שני האופציות שהכי רלוונטיות עבורי הם E250 / T10 . לגביי איכות הסאונד, ידוע ש T10 טוב יותר, ואני שואל אנשים ששמעו בsansa, האם האיכות שלו באמת "בינונית" כמו שראיתי בכמה ביקורות ? ועוצמת הסאונד שלו ? משהו יודע כמה עוצמה הוא מספק לכל אוזניה ? (..הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש) ה sansa E250 נמכר ב 668 , וה T10 690 (זהו המחיר הכי זול של שניהם בפנדה) E250 הוא 2G .. ו T10 רק 1 G מה שלא כל כך מספק אותי.. עוד דבר, ה T10 מעט ישן ממנו, עבה וגדול ממנו (בגלל בטריה AA), בנוסף ל E250 יש מסך גדול ואיכותי, ממשק נוח, יכולת להציג תמונות וסרטונים. חסרון נוסף ל sensa הוא האוזניות ה"לא משהו" שמגיעות איתו, מה שמצריך איתו …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by epichorus,

שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Pandiani,

יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Zedik,

לכל המגנים שקנינו עד כה יש את אותה בעיה - הם לא נדבקים למסך בהיקף, ככל הנראה בגלל שהמסך של המכשיר הזה מעט קמור. יש משהו מומלץ?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. השאלה בכותרת.. אז מה אתם הייתם עושים?

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות למועד ההשקה - ואנחנו מקבלים איתותים אפשריים לכך שהשיפורים שלו יהיו משמעותיים יותר ממה שניבאו לנו בתחילת הדרך לכתבה

14. Started by yakir8,

שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by LaHaV1,

שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  16. האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה

17. המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה

18. באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. lg 8600 ליתר דיוק. יש פלאפון במחיר סביר באורנג' שיהיה יפה ומרשים כמו הlg המדובר? (מחיר סביר: עד ~50 לחודש)

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Mikhael,

שלום רב. אני רואה שבחלק מהאתרים( כולל כל האתרים מחו"ל) רשום שלסמארטפון הזה יש סוללה בקיבולת 1700, ובאתרים אחרים( כולל באתר של היבואן רונלייט) רשום 1500. מה הסיבה לזה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  22. אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה

23. אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.