עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הטאיוואנית נחשף בסרטון פרסומת מודלף בעוד פחות מיממה אנחנו נכיר רשמית את המכשיר הבולט הבא של HTC, שינסה לשים סוף לדישדוש ארוך עם חומרה מעודכנת והרבה הבטחות מרחיקות לכת, אשר הועברו על ידי החברה במסגרת סדרת סרטוני טיזר קצרים שהוצגו מדי כמה ימים. מעמדה של היצרנית בעולם המכשירים החכמים כבר ממש לא מה שהיה בעבר, אך מסתבר שגם היא ממש לא חסינה מנסיונות להרוס את החגיגה מבעוד מועד – ואחרי מגוון רחב של תמונות ועיבודי תלת מימד שמצאו את דרכם אל הרשת, עכשיו יש גם סרטון פרסומת רשמי לכאורה שמוצג מוקדם מהמיועד ומספק לנו את המבט הטוב ביותר עד כה על המראה של ה-HTC 10. היכונו לחשיפה כעת, לצד הדיווחים הרבים שמדברים על שבב Snapd…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  2. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

3. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  4. עם מספר מכשירי הדגל מרכזיים הצפויים לצאת השנה ולשבור את השוק מחדש, החלטנו לאסוף עבורכם את המידע המעודכן ביותר שיש ברשת על הסמארטפונים המצופים ביותר של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by lobengula,

רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by yotam360,

מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by חיים משה נחמן,

שלום לכם, אז אחרי שדי ננעלתי על הNewman N1 יש לי מספר שאלות לפני שאני קונה. ראיתי בכמה אתרים שהוא תומך ב WCDMA/HSPA: 900/2100MHz ובכמה אתרים רק בWCDMA 2100MHz מה מביניהם הוא הנכון? ובאיזה רשתות סלולריות הוא אמור לעבוד לי? תודה מראש חיים

12. Started by Amit BL,

אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים

13. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by moony123,

אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by IlyaN,

מישהו יכול בבקשה לאשר שיש רדיו FM במכשירים שלא מהיבואן הרשמי? אני חייב לקנות היום או מחר וזה קריטי בשבילי.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by הדוד משה,

בצפון הרחוק יש אוויר טוב, נוף מרהיב... וקליטה מחורבנת של רדיו. אם תזיז מעט את האנטנה, גל"צ עשוי להתחלף לכל מיני שידורים באנגלית ויוונית מקפריסין, שידורי ה-BBC מלבנון, וכמובן, המון תחנות ערביות פיראטיות. או לבנוניות. או גם וגם. השיטות האנלוגיות נמצאות בשלבים האחרונים של חייהן ממילא, ולכן, בתור משפחה ששומעת המון רדיו (תתפלאו, יש עוד אנשים שמאזינים בבית והם בני פחות מ-70), אני מחפש מקלט רדיו דיגיטאלי לבית. שידורי רשת הם לא תמיד הפתרון, היות שהם לא תמיד עובדים משהו, ובסה"כ פחות נוח ממקלט יעודי. שידור דיגיטלי של רדיו ניתן כבר לקלוט, להבנתי. ראיתי זאת במקלטי עידן+ ובמכוניות חדשות. אם כן נשאלת השאלה: האם ניתן למצוא מקלט רדיו דיגיטלי יעודי, זול וטוב לבית? חוות דעת וביקורות יתקבלו…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by MilkMan,

יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?

20. מכשירי ה-Galaxy S10 Lite וה-Galaxy Note 10 Lite עשויים לראות את אור הזרקורים בעוד כשבועיים - ובינתיים יש לנו שמועות שמתיימרות להרוס במעט את אפקט ההפתעה לכתבה

21. סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה

22. הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי העליתי אתמול אפליקציה בתשלום למרקט, והוא דורש ממני חשבון adSence ע"מ לקבל את התמלוגים שלי. אין לי חשבון כזה, וגם אין לי עניין ליצור אותו כי אין לי אתר משלי. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Or94,

ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.