עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tktur1,

שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם אני לקוח ברשת סלקום ואני תקוע עם מה שללא ספק הפלאפון הכי גרוע שאי פעם נוצר שזה כמובן ה-6280 השברירי פלאפון ה3 חלקים ונופל המקשים עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא צריך הרבה מהפלאפון שיהיה חזק פשוט אני מעדיף בלי סליידרים צדפות וכדומה ודק. שיטטתי לי באתר של סלקום וראיתי כמה אפשריות ועכשיו נאי מביא את זה אליכם שתעזרו לי להחליט, אז האפשריות הם: 1) Nokia 6500 Classic 2) Sony Ericsson T700 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson W902 עכשיו אף פעם לא היה לי סוני ארקיסון אך המכשירים שלהם? מבחינת הנוחות הממשק העמידות קרינה וכדומה. אם כמובן אתם מכירים מכשירים נוספים אשמח לשמוע על רעיונות נוספים תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by yair_b,

קניתי מכשיר Sony Ericsson W760i מכשיר בעל gps מובנה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להפעיל את הgps בלי להתחבר דרך התוכנה של פלאפון. אני מכיר את ה free map אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. אם משהוא מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעבוד אצלי. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אהלן חברים, אני מחפש את עזרתכם בהמלצה לטלפון סלולרי כאשר בעצם יש לי 3 דרישות שאני מחפש בו והשאר לא כל כך חשוב. 1. שיוכל לקלוט ולהתחבר לרשת אלחוטית. 2. שיאפשר התקנה ושימוש בסקייפ (או פרינג? האם זה בעצם אותו דבר?) 3. שלא יהיה טלפון סליידר. אין לי מושג ממש במחירים אז אני די גמיש במחיר, אני לא מחפש משהו נוצץ או יוקרתי אך גם לא זול ושביר. יש אפשרות לקנות בארה"ב, כך שלא צריך להגביל לאפשרויות המוצעות בארץ. ובכל מקרה, אם אני אקנה בארץ, אני לא מתכוון לקנות את המכשיר דרך אחת מספקיות השירות אלא דרך חנות פרטית. תודה רבה רבה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by galh_5,

אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by haimiko84,

שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by galz,

אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by ClickRisk,

למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by baz0r-,

חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by KFL,

היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, מחפש פלאפון עם רמת קרינה הכי נמוכה שניתן להשיג. נתקלתי ברשימה הזו: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020356-1.html?tag=nav אשמח אם תדרגו לי אותה גם לפי שאר קריטריוני הפלאפונים.. פשוט מה הייתם ממליצים לקנות משם ללא התחשבות בקרינה (רק אם המכשיר קיים בארץ). אין תקציב, פשוט לדרג את הרשימה יהיה נחמד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by mz155,

שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by ran8,

מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by asaf556,

שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634

25. Started by smoke_man,

שהעוצמת השמע שלהם תהיה איכותית

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים