גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד בגיל 9. צריך בעיקר משחקים וגם יוטיוב. חשוב מאד המחיר, שיהיה זול כמה שאפשר, אבל עדיין שלא יהיה זבל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע Xiaomi Redmi 4A והוא חלש ואיטי עבורי מידי. אני מחפש להשתדרג++, אבל לא לקרוע את הכיס עם המכשירים החדשים ביותר. רציתי לשאול לדעתכם לגבי הכדאיות של רכישת Galaxy S7. ראיתי שנמכר בסביבות 1650. האם אני יכול לצפות לשדרוג דרסטי? האם משתלם לקנות S7 במחיר הזה היום לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם קטן ונייד עם עוצמת בהירות זהה לזו של טלוויזיה גדולה ומתקדמת בסלון, מתאים לכם?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך בבקשה המלצה לסמארטפון חדש. אני כרגע עם Galaxy S4 ומעוניין בשדרוג. התקציב לא מוגבל (מקבל מהעבודה) השימושים שלי בפלאפון הם מועטים; שיחות,watsapp, music, Waze, מצלמה וזהו פחות או יותר. לא משחקים וכדומה. מה שחשוב לי זאת מצלמה איכותית. תצוגה 4K עם מצלמה שמסוגלת לצלם וידאו ב4K. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-