גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%a6/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבב העתידי של היצרנית האמריקאית מציג תוצאה מרשימה עד מאוד, לכאורה, במבחן הביצועים Geekbench לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/snapdragon-620-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש מידע מסתובב באינטרנט שכנראה אורנג' לא הולכת להשיק את הN95 החדש (ה8GB) ויש פרסומים ממקורות רשמים (אתרים העוסקים בסלולארים או אחרים) שאומרים שהשקה שלו היא לא בלעדית לסלקום... דיברתי אם איש או שתיים שאמרו לי שהם שמעו שאורנג' "כנראה" תשיק אותו עוד חודש.. ביורקום אומרים שכרגע אין צופי מתי הוא יושק באונרג' אם בכלל הוא יושק באורנג' והם לא הזמינו מכשירים מהם עדיין.. וחנויות\נציגי שירות של אורנג' אומרים גם שאין צופי להשקתו.. שאלתיי אליכם האם לכם יש מידע על בסיס בטוח אם אורנג' הולכת להשיק את הN95 8GB החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמענו את הדיווחים המוקדמים ובכל זאת היה לנו קשה להאמין, אך סוני עשה זאת, והשיקה את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך 4K. האם זהו מכשיר הדגל האולטימטיבי? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-xperia-z5-premium-נחשף-ומציע-את-מסך-הסמארטפון-המתקד/
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שבב העידן החדש של סמסונג ערך ביקור בגירסה העדכנית של מבחן הביצועים הסיני הפופולרי, ויצא עם כתר הביצועים על ראשו, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/תוצאה-נהדרת-לשבב-ה-exynos-8890-של-סמסונג-במבחן-הב/
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מידע חדש שמצא את דרכו אל הרשת מצביע על כך שבסמסונג מכינים שדרוג נאה עבור מכשירי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 שלהם קשה למצוא טאבלטים מבוססי אנדרואיד שראוי להתרגש מהם בימים אלו, אך יתכן שסמסונג מצאה את היוצא מן הכלל עםגירסאות משודרגות למכשירי ה-Galaxy Tab S2 שלה, אשר יושקו באופן רשמי בקרוב, לכאורה. נזכיר כי דגמי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 הוצגו רשמית במהלך השנה שעברה, עם מסכים נהדרים בטכנולוגיית ה-Super AMOLED, גופים מתכתיים מעוצבים ודקיקים באופן מרשים, מצלמות ראשיות מפתיעות לטובה (ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בטאבלטים), נפחי אחסון ו-RAM ראויים ושבבי Exynos 5433 מתומני ליבות של סמסונג עצמה, שגם הפכו אותם לשניים מהמכשירים העוצמתיים …
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אולי אתם מכירים firmware פיראטי \ לא מקורי[אולי] שיראה תיקיות ב m250 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם מסך חיצוני גדול יותר מה-Galaxy Z Flip4 וחיי הסוללה הכי טובים בקטגוריה, מכשיר הפרימיום החדש של היצרנית הסינית נותן לא מעט סיבות להחזיק אצבעות להגעתו אל השוק הישראלילכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-