גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פלאפון עם אותם פונקציות כמו הדיימונד טאצ' רק אם אפשר מסך גדול יותר ושהוא יגיב יותר מהר... ניתן לקנות באירופה או ארצות הברית... (חיבור מקלדת BT חובה)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עד 600 שקל ללא אפשרות לחריגה, אני רוצה נגן (עדיף כמה שיותר פשוט) שתהיה בו אפשרות למחוק שירים בלי לחבר אותו למחשב... דרך הפונקציות של הנגן.. וכמובן שלא יתקלקל מהר, הכפתורים לא ימותו וכו'. לא צריך את כל הפונקציות המיותרות (רדיו, הקלטה) אבל אם אין אפשרות לוותר עליהן - או שזה לא חורג מהתקציב - אין בעיה שיהיו. רצוי גם ממשק איכותי.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס סים של אורנג' - ביג-טוק. איך אני בדיוק בודק כמה כסף נשאר לי בחשבון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-