עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור. האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)

2. שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  4. תנקס...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Singularity,

חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל? 2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית? 3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הצלחתי להפעיל אותו עכשיו בגלל שרכשתי אייפוד מהיאובאן ידע ...אני ראשי ..להוריד תמיכה בעברית ..ללא תשלום רציתי לדעת אך אני מגבה את הקשוחה שיש לי עכשיו עם אני ירצה לחזור עליה .. כי לא רוצה שהכל ישתנה לי לעברית ...אני רק רוצה שזה יתמוך בפונטים של עברית שאני מוריד סרטונים עם תרגום וכל מיני .. תודה זה חשוב לי אני חייב לגבות את מה שיש לי עכשיו לפני שאני מנסה . ושוב אני לא צריך לשלם כלום ...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by ofir38,

האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by Psy,

לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. רוצים ממנו עוד 149 שקל בשביל שהוא יקרא עברית העם אני יוכל לעשות את זה בבית למכשיר ? מבלי שהם ...יעשו את זה .

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Slavikik,

צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. Started by boaz_aha,

שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?

22. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

23. ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by fp581,

אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים