גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם לדגם הבא תאימות מלאה לכל רשתות הסלולר בישראל? http://www.amazon.com/Sony-E6553-5-2-Inch-Unlocked-Smartphone/dp/B00ZOONHYI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1447663389&sr=8-3&keywords=xperia+z3%2B תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לאחותי יש נגן כזה http://hwzone.co.il/reviews/sansa_c250/ sansa c250בגרסת ה2GB אז עכשיו נאבדו לה האוזניות שהיא קיבלה איתו,וזה היו אוזניות סבבה לגמרי, והיא רוצה לקנות חדשות ושיהיו באותה רמה ולא ג'נריות ואם אפשר יותר טוב אז ברור,התקציב לא מוגדר במיוחד אבל לא משהו במאות שקלים,צריך אוזניות שיהיו באותה רמה ושיעלו בערך 100 שקל, ושיהיו קטנות לא כאלה שמכסות את כל האוזן.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, החלטתי לקנות נגן ואני רואה רק אופציה אחת שתענה על רוב הצרכים שלי (הרבה מקום, איכות סאונד, אפשרות לוידאו, אחריות בארץ, מחיר יחסית טוב). כמובן שהאופציה הזו זה האייפוד קלאסיק. אז לפני שאני שואל כמה שאלות, אם יש לכם רעיון לנגן שיספק לי הכי הרבה יחס עלות ותועלת ויענה על רוב הצרכים שרשמתי, אשמח שתעלו את זה בדיון! 1. יש שני גדלים לקלאסיק- 120 ו-160. אם יש הבדל מהותי במחיר אני אקריב 40 ג'יגה כי בכל זאת 120 זה מספיק, אבל רציתי לדעת, האם יש הבדל במערכת עצמה, כלומר הבדלים במהירות, תקיעות וכדומה... אני מניח שאם הגודל של הנגן הוא קבוע ובאחד יש יותר מקום, אז הוא גם יפעל יותר לאט והוא יהיה מסורבל יותר. האם יש בזה אמת או שאני ממציא תיאוריה?? (אני בעצם שואל אם עדיף לי כבר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כמה עולה מכשיר 4s 16gb בניו יורק ? איך אוכל לבדוק מה המחירים של המכשיר בניוק יורק ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים שכנע אותי נציג אורנג' בשיחה טלפונית לרכוש את האייפון 5S ולקבלו על ידי שליח. חתמתי לשליח שהביא את המכשיר ב18 בדצמבר ופתחתי בבית בהתרגשות את המארז. האייפון היפה והמוזהב התגלה כפגום במסגרתו. מיד התקשרתי לשרות לקוחות לדווח והרגיעו אותי שאוכל להגיע לכל נקודת שרות ולהחליף לאחר שיבדקו את המכשיר. כמובן שהמכשיר חזר לאריזתו המקורית ולא היה בשימוש. בנקודת השרות האשימו אותי מיד שהפגם נגרם מכך שאני הפלתי את המכשיר, דבר שלא היה ולא נברא כמובן. לא הסכימו להחליפו וגם לא לבטל את העיסקה בטענה שלא ניתן לבטל עיסקה מאחר שהביאו לי מכשיר "מושלם" ואני שברתי אותו. 1. ראו הוזהרתם מקנית חתול בשק - שיטה שיכולה להיות יעילה בנסיון להיפטר ממכשירים פגומים. 2. מי יכול לתת לי עצה מעשית מה ע…
-
- 12 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי, דודים שלי בסין וכנראה קונים לי משם אייפון 6 מאפל סטור בשנגחאי, יש עם איזה איזו שהיא בעיה ? או שהכל יעבוד בסדר בארץ? רק מי שבאמת יודע ומבין שיענה, כי זה מסוכן אם הוא בסוף לא יעבוד כאן חח תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בפלורידה ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות פה אייפון xr שיתאים לכל התדרים בארץ כולל דור רביעי בכל חברות הסלולר? האם ידוע לכם איזה דגם עליי לקנות כדי שהאחריות תהיה לי גם בארץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקיץ (יולי-אוגוסט) אני מתכנן לעשות טיול באירופה לפני הצבא, ובין היתר בגרמניה. מכיוון שאני כבר צריך להחליף פלאפון אבל יכול לחכות עם זה כמה חודשים, שקלתי לא לקנות את האייפון בארץ בחנויות פרטיות, ביד שניה או עם יותר מדי חבילות שלעולם לא אשתמש בהן, אלא UNLOCKED בגרמניה בחנות רשמית של אפל. השאלה שלי היא אם זה כדאי וההבדל במחיר באמת יהיה משמעותי, או שאפשר לקנות גם בארץ אייפון UNLOCKED במחיר סביר? כרגע בגרמניה אייפון 4 עולה 630 יורו ואייפון 3GS עולה 520 יורו, אבל אני מחכה ליציאת הדגם הבא ואז בהתאם לפיצ'רים ולמחירים אחליט איזה דגם אני צריך. הבנתי שהאחריות בינלאומית אבל אם יש עוד משהו אשמח לדעת עליו... ובארץ אני יכול לקנות כרטיס מיקרו סים עם אותו מספר או שעדיף לגזור את…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות? ואם כן מאיפה..?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מקווה שאולי מישהו יודע במקרה. אני רוצה לקנות אייפון 6 ממישהו שקנה אותו באורנג'. לפי מה שאני יודע במידה והבעלים מדווח שהמכשיר נגנב אורנג' יכולים לנעול אותו מרוחק. השאלה האם יש דרך להבטיח שלא יקרה? העברת בעלות כלשהי? דיווח לאורנג' באיזשהי דרך וכו'?? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל המלצה לאתרים מחו"ל שאפשר דרכם לקנות גאדגטים ופלפאונים וכדומה עם אפשרות משלוח לארץ ומחירים סבירים בבקשה כי אישית נמאס לי מEBAY תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת...הגיע הזמן לרכוש גלקסי 3, מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז עם 24-36 תשלומים במחיר נורמלי ? כלומר בסביבות 2500-2700 ...ללא ריבית כמובן. כמובן ש100 שקל לפה או לא לא משפיע במיוחד חשובה אמינות החנות יותר מהכל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-