גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מסתבר שיש כבר פלאפונים שזמן ההטענה שלהם פחות מ-10 דקות כמו Redmi Note 12 Explorer Edition. פשוט מדהים: https://www.youtube.com/watch?v=EpV3w_mr3dw קצת נתונים של הטענה והבטריה: 4,300 mAh battery It brings 210W charging — the fastest on any phone to date אציין שיש פלאפון של אופו שבדרך (אולי אפילו כבר יצא) שיטען עם 240W.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ה-Nokia N1, מתחרה האייפד מיני שהחל את דרכו במזרח הרחוק, זמין עתה גם באנגליה. לרוץ ולקנות? לא בטוח לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טאבלט-האנדרואיד-של-נוקיה-מגיע-לאירופה/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש ברשת לא מעט הוכחות לכך שאפילו סמארטפונים עדכניים עם 6GB של זכרון RAM מתקשים להביא אותו לידי שימוש וביטוי משמעותי, אך לפי הדיווחים זה לא ממש מפחיד את היצרנית הסינית העולה LeEco, אשר לכאורה מתכננת להשיק סמארטפון עם 8GB של זכרון LPDDR4 עוד השנה - ממש כמו שתוכלו למצוא במחשב נייד קומפקטי מודרני. אנחנו לא מכירים אף יצרנית שמציעה נפח שכזה עבור סמארטפונים כרגע, אך סביר להניח שאם זה אכן יקרה תהיה זו מובילת התחום, סמסונג, שתגרום לזה להפוך למציאות. גימיק מיותר לגמרי, או צעד נוסף אל העתיד הבלתי נמנע שבו סמארטפונים יוכלו להחליף באופן מלא את המחשבים האישיים? https://goo.gl/8t5PLH
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברחבי הרשת מדווחים כי היצרנית השלישית בגודלה בשוק החלה בייצור המוני של שבבי ה-Kirin 970 שלה, לקראת ההשקה של מכשיר ה-Mate 10 גדול המימדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אפליקציית המלונות שמבטיחה השוואת מחירים בין מלונות ואתרי לינה ברחבי העולם חוסכת את היזע והדמעות שבחיפוש אחר הדיל המשתלם. סקרנו את היתרונות והחסרונות מאחורי האפליקציה שהגיעה לישראל יציאה לחופשה בארץ או בחו"ל מלווה תמיד בלא מעט התלבטויות. האם לבחור במלון במרכז העיר או להתמקד דווקא במלון בעיר קטנה ומרוחקת יותר? האם לחכות לרגע האחרון ואיזו אפליקציה או אתר מספקים את המבצע הטוב ביותר? יותר מכל, אפליקציית HotelsCombined פותרת את שלוש השאלות האלו ומרכזת במקום אחד דילים של מאות אתרים מובילים בארץ ובעולם המאפשרים הזמנת מקומות לינה. את היוזמה המבורכת הזו הביאו אל העולם שלושה חברים מאוסטרליה, שפיתחו את האפליקציה (והאתר) מסלון ביתם. המטרה הייתה ועודנה להקל על מטיילים בכל רחב…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-