גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב ?.....אני בעיקרון שומע לרוב רדיו מאשר MP3 אבל בגדול מי מהם יותר איכותי ולמה? עכשיו הכי חשוב לגבי הרדיו מי מהם נותן קליטה יותר טובה של הרדיו והאם אפששר לכוון מונו או סטראו או שזה אוטומטית ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש נגן פשוט וזול בשביל חברה שלי (בשביל להחליף את הדיסקמן שלה שפרש לגמלאות). הכי חשוב לה שהנגן יתמוך ב-playlists (ושיהיה אפשר לעשות shuffle לכל השירים בplaylist מסויים). אני מסתכל על ה-sansa m240, ורשום שיש שם תמיכה ב-playlists, אבל לא מוסבר איך עושים את זה. מישהו מכיר את הנגן ויודע?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-