גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום , לאחר הנושא הקודם שפתחתי הבנתי שאת הX-FI פשוט לא משתלם לקחת. אז אני מבקש המלצה לנגן של 8GB עם אופציה של סרטים , מה שאני מחפש זה איכות סאונד גבוה וסוללה שמספיקה להרבה. חייב לציין שאני בעל גאה של ZVM ועכשיו מחפש לו מחליף ,הנגנים שחשבתי הם הCREATIV ZEN (הדגם שלפניי הX-FI) וD2 הישן והטוב. אשמח לקבל עוד הצעות והמצלות נ.ב שמעתי שיש נגד חדש ונחמד בשם DIMOND שגם צורתו קצת מזכירה יהלום, תודה לעוזרים. [br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 02:25:36 אם אני לא טועה זה הנגן שציינת קודם אבל אני ממש לא בטוח http://alycate.com/catalog/product_info.php?products_id=166
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום,אתמול קניתי IRIVER E100 ועל פי שזכור לי כשראיתי את הסרט המובנה הצבעים היו בסדר עכשיו אני בא לראות עוד פפעם והצבעים הכהים התחרבשו (לא הכל רק בצבעים הכהים) האם יש דרך לתן את זה דרך הנגן??? חייב עזרה מהר למה יש לי עוד מעט טיול עד הבוקר ואני רוצה לראות סרטים בדרך! ועוד שאלה למי שיש את הנגן האם באמצע של המסך טפריט יש לכם מין שורה טיפה מפוקסלת כי אני חושד שהביאו לי נגן עם בעיה בצבעים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הנוקיה 6085 הצדפה השחור. אני מעוניין להחליף אותו ממס' סיבות: א. התחדשות - פלאפון חדש עם עיצוב ופונקציות אחרות . ב. מצלמה איכותית יותר (עם פלאש). ג. והסיבה החשובה מכולם - קרינה נמוכה יותר. חשבתי על ה6267 שהוא הפלאפון בעל הקרינה הנמוכה ביותר שקיים ובנוסף הוא צדפה כמו שאני רוצה. למישהו יש הצעות אחרות ו/או מה להגיד על ההצעה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-