עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

2. מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by altec,

ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. בוקר טוב אני רציתי לקנות איייפון חדש מחו"ל חיפשתי וחיפשתי ומצאתי 2 אפשרויות הראשונה http://www.good2gomobiles.com/apple-iphone-16gb-unlock16.html והשנייה http://phoneassureltd.com/apple-iphone-1616.html עכשיו הענייו הוא שהשנייה המחיר עוד נראה בהתאם אבל השני המחיר נורא זולזה האייפון האמיתי או חיקוי ואם כן למה כזה זול? למישהו יצא אולי לקנות מהחנות הנ"ל או שמע עליה? תודה אם יש עוד חנויות לקנייה מחו"ל זולות אשמח

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by bby1,

אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by hardcopy,

לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by djelectric,

אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by MetalB,

יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Tomm90,

קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by AVISHAI12,

האם כדאי IPHONE??ואם כן איזה IPHONE החדש או הישן??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

23. Started by Jenia24,

אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

מכשיר נייוט שכולל גם מפות של מערב ארופה למישהו יש נסיון עם המכשיר ויכול לחוות עליו דעה? תודה .

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by OnlyOne,

שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים