גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו לנובו-מוטורולה, גם שיאומי מציגה מתחרה ישיר שאפתני עבור הענקית הקוריאנית בתור תגובת נגד זריזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי מכשיר הביניים העתידי של היצרנית הסינית הצומחת יהיה אחד מהראשונים להתבסס על שבב ה-Helio X20 של Mediatek היא איבדה את הבכורה שלה לטובת מותג ה-PRO, אך משפחת מכשירי ה-MX מבית Meizu, שמסמלת כעת את התחום הבינוני של החברה, ממשיכה להיות מסקרנת בהחלט, עם חומרה ראויה ועיצוב איכותי ברמות מחיר סבירות – ועם נוכחות רשמית בשוק הישראלי. אחרי ה-MX5, שהיה אחד מהסמארטפונים הראשונים בשוק עם שבב ה-Helio X10 של Mediatek והצליח להפתיע אותנו לחיוב למרות שלא היה חף מבעיות – אנחנו מתחילים לשמוע דיווחים גם על היורש, ה-MX6, שלכאורה יתבסס על שבב ה-Helio X20 המתקדם עוד יותר, עם עשר ליבות עיבוד בשלושה אשכולות. ה-MX5 היה סיפתח לא רע – האם ה-MX6 יצליח להשתדרג באופן מש…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי ברשת נתקלתי באפליקציה מאד מענינת, שטוענת שהיא מסוגלת להציג מספר שונה במקום המספר שלי בצג של מקבל השיחה, דבר שיכול להיות מועיל בשבילי (לפעמים זה יכול להיות מאד נוח להתקשר מהבית ושיוצג שהתקשרתי ממקום העבודה.) זה האתר שלהם https://www.spoofcard.com/ הבעיה שזה לא נשמע לי ממש אפשרי טכנולוגית, וגם אחרי שיטוט בגוגל לא הצלחתי למצוא מספיק התיחסיות שיאשרו לי שאכן מדובר במשהו רציני. אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא, או לחילופין להפנות אותי למקור מידע רציני בנושא, אני מאד אשמח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-