גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון לפנות אליו אני מעוניינת לקנות smartwatch ללא מיקרופון. המלצות לשעונים בטווח המחירים של 500-600 שח? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי פרק זמן שנמתח הרבה יותר מהרצוי, חברת קוואלקום סוף כל סוף מבצעת את הקפיצה המלאה לעידן ה-14 ננומטר עם צמד מוצרים חדש שאמור לבלוט בקלות בתחומו עם שילוב של יעילות וביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 2 followers
-
-
-
מחפש לגבש צוות פיתוח ראשוני, שיכנסו כשותפים, למיזם אינטרנט חדש אשר מקיף תחומים רבים כמו חברתי, פרסומי ועוד. מדובר בתצוגה חדשה ומיוחדת של נתונים שלא קיים כיום ברשת ואשר סביב זה מתנהלים "חיים" שלמים. אין כרגע משקיע. יש תוכנית עיסקית ודמו כמו גם איפיון ראשוני של המערכת. (בנוסף יש גם חברה רשומה, סימן מסחרי, והוגשה בקשה לפטנט בארה"ב) מחפש אנשים מקצועיים מאוד בתחום האינטרנט והאפליקציות. לא מדובר רק בהקמת ועיצוב אתר אלא גם בפיתוח אובייקטים, תיכנון וניהול מסות גדולות מאוד של נתונים. הכרה וניסיון בתחומים הבאים: PHP, javascript, MySQL, Apache, Linux & Windows Ajax, jQuery, HTML5, XHTML, CSS3, Web Design Cellular App's etc... תחומים נוספים יתקבלו בברכה! אני עצמי מתכנת ב PHP …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש סלולרי קשוח אך לא גדול וכבד , עם בטריה שתספיק לאורך זמן ,gps טוב ,מצלמה סבירה (לא צריך הרבה מצלמות ) וזכרון סביר , עד עכשיו הסתדרתי עם סמסונג S4, כך שהצרכים שלי לא בשמיים . הגעתי לAGM שיש להם כמה דגמים וה A8 מבחינת מחיר נשמע סביר . ההזמנה להבנתי מסין ,אין לי נסיון עם זה , האם אני עומד להסתבך עם המכס ? מה אומרים מביני העניין כאן בפורום על החברה והדגם הזה לאור הצרכים שאני מציג ? https://shop.agmmobile.com/ תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא עוד שבבי ביניים וסוללות זערוריות - הדור השלישי של המכשיר המתקפל מבית לנובו ומוטורולה כאן במטרה לספק תחרות רצינית ל-Flip4 הטרי של סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפונים עם שבב הדגל החדש מבית קוואלקום יכבשו פעם נוספת באופן מוחלט את טבלאות הביצועים החודשיות של מבחן הביצועים הנפוץ?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי X5 והוא עובד טוב עם המחשב והכול.. אני מחבר אמפי קטן כזה 1 GB וכול פעם שאני מחבר אותו למחשב הוא כאילו ניכבה. האמפי ככה עובד מצויין. אני חושב אולי משו מקצר אוו שהחיבור נדפק.. יש למישו פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי למישהוא זה גם קרה... אני לא מצליח לישלוט על השירים בעזרת הג'ויסטיק (המקורי) שקיבלתי עם האוזניות...פעם זה עבד ועכשיוו זה הפסיק...למישהוא זה קרה והוא יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (כמובן עדיף 8.1). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב. השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית, גלישה וכו'. רצוי אפשרות לחיבור מקלדת (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH). יש המלצות? אם אני קונה בארה"ב ויש בעיה, מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מלבד האפשרויות המורכבות יותר האם ניתן לראות דרך הכרומקסט את כל מה שיש במסך הפלאפון שלי. לא רק מהיוטיוב נטפליקס וכדומה? נגיד אני רואה ערוץ טלויזיה בפלאפון טי וי בפלאפון או סתם דרך אתר לצפייה ישירה, אני יכול להקרין את זה בעזר הכרומקאסט גם בטלויזיה? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
HYUNDAI CJC 9200 צריך דף אינרנט ואם אתם יודעים חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הוכרז על Gorilla Glass SR+ זכוכית החדשה מספקת "התנגדות נגד שריטות " 25% השתקפות פחותה יותר Gorilla Glass SR + הוא הזכוכית החדשה השנייה של קורנינג ב- 2016, לאחר זכוכית גורילה 5 , http://www.phonearena.com/news/Corning-Gorilla-Glass-SR-is-a-tough-scratch-resistant-material-for-smartwatches-and-wearables_id84718 http://www.cnet.com/news/corning-wants-to-put-its-gorilla-glass-on-your-next-smartwatch/ שימו לב למידע הזה ,שלפי דעתי הכי חשוב According to Corning’s figures, the all new Gorilla Glass SR+ is much more scratch-resistant than GG4 or GG5. In fact, it’s almost as scratch-resistant as sapphire itself.…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-