גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הפאלם הוא מסוג Palm1 Tungsten E2 והמערכת הפעלה מסוג VISTA 64BIT אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לכל בעלי המכשיר ה"נפלא" הזה, האם הצלכתם אי-פעם להפעיל בו קובץ מידי (שלא הגיע עם המכשיר, כמובן) כמו שצריך? בגלל שיש במכשיר מקום לאולי חצי דקה של MP3 חשבתי לשים מידי בתור צלצול... מצאתי של כל מיני שירים, העברתי אותם למכשיר דרך כבל אבל כשאני מנסה אותם הוא אומר על כולם שהקובץ פגום. קראתי באיזה אתר נידח שאני לא מוצא כרגע שנוקיה דורשים איזה מידע מסוים שיהיה קיים בקובץ, האם מישהו שמע על זה פעם משהו?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-