גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל מזה שהשימושים שלי בטאבלט יהיו בעיקר משחקים וחיבור לטלויזיה להזרמת HD1080. אז מבחינת גודל מסך, אני יודע ש7 אינץ יתן לי יחס של 16:9 שזה נוח למשחקים - אז 8 אינץ או 9.7 לא הכיוון כן? מבחינת תקציב לא מחפש לעוף... בנוגע למשלוח, יש סיכוי לשלוח בDHL ושירשמו MP4 ומחיר נמוך וזה יעבור בשלום? בנתיים זה נראה תמורה טובה למחיר: http://www.tinydeal.com/cube-u21gt-7-ips-screen-android-41-16gb-dual-core-tablet-pc-p-78609.html אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מעבדה טובה ואמינה לצורך החלפת סוללה מקורית לאייפון 5. פחות אכפת לי איפה המעבדה נמצאת כי אני עובד בכל חלקי הארץ כמעט. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נגן (אם יש אפשרות לMP4 אז סבבה)שיהיה לפחות בנפח של 1גיגה ומעלה..חובה קליטת רדיו מעולה ביותר כי אני רוכב על אופניים והרבה בכבישים (ריצה התעמלות) וחייב רדיו מעולה!! תקציב:450ש"ח+אפשרות לטיפה לחיצה מעלה לכיוון ה500 אם צריך. אחריות שתהיה רחבה ככל שניתן. חברה ידועה וטובה. אם יש אפשרות לבאנדל עשיר סבבה אם לא לא נורא. אוזניות בעלות שמיעה טובה. אודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מכשיר כמה שיותר זול אבל שמבחינת טלפון יהיה איכותי. מה זאת אומרת? לא אכפת לי אמפי3, מצלמה, GPS, הכנת קפה, וכל החרטא שמסביב. פשוט שבתור טלפון הוא יהיה איכותי וכמה שיותר "pocketable". חשוב לי שהצלצול שלו יהיה כמה שיותר חזק, ושהקול ששומעים (בזמן שיחה) יהיה גם כן חזק. תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
צריך המלצה שמכונת תספורת שתיהיה גם טובה לגילוח הפנים מבין האופציות עד $100 http://www.bestbuy.com/site/Health-Personal-Care/Shavers-Trimmers/abcat0915005.c?id=abcat0915005 הספרים ממליצים לי על panasonic אבל המון אנשים מדברים על בראון כאחת הטובות, הייתי מעונין לקבל המלצות ע"י מישהו עם ניסיון, תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לעבור רשת (בינתיים אני בפלאפון), ורציתי לדעת איזה מכשירים מומלצים בכול רשת אני רוצה פלפון עם מצלמה נורמאלית, וכמה שיותר זול... לא יותר מ40 ש"ח בחודש בתוכנית לחיילים. לא צריך את המכשיר הכי חדש והכי נוצץ, אלא את ההכי משתלם מבחינת איכות, נוחות ומחיר. רצוי שיהייה עם פומית (לא חובה). תודה
-
- 31 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לאמא שלי. היה לה טאבלט של Teac שנהרס לא מזמן ועכשיו היא רוצה טאבלט חדש. אין צורך במכשיר למשחקים רוב הזמן היא פשוט גולשת חשוב שיהיה נח לתפעול וידידותי ושיהיה לו מסך גדול, מינימום 10 אינץ', שיהיה ברור לקרוא ממנו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי ערב טוב וסופ"ש נעים. אני צריך המלצה לסלולר פשוט וזול לאמא . מה הצרכים? אני יכול להניח שתיהיה שמיעה טובה ושיהיה עמיד בפני נפילות כמה שיותר. אולי שכחתי משהו? יכול להיות. ראיתי 2 עיקריים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762783 Nokia 1616 134 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768968 Nokia 1280 135 ש"ח מה דעתכם? יש המלצה לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בכותרת אני מחפש נגן MP3, עם תקציב של 400 ש"ח. חשוב שיוכל להכיל לפחות 1GB. אני סומך עליכם לבחור בדבר הנכון. תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. באזורים שונים מופיעים לי בגלקסי אס סמלים שונים לסימון סוג הרשת. אשמח לקבל הסבר למשמעות ולהבדלים בין: G, 3G ו- H. באייפון לעומת זאת יש או 3G או עיגול קטן. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 15.8k צפיות
-