גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המכשיר Foxxcon m512 infocus . ויש עליו את הרום הסטנדרטי של foxxcon . יש אפשרות לצרוב עליו רום של cyanogenmod או כל רום אחר שיתמוך ב lollipop 5 ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר דרך לשדר את מסך המחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה בסלון נתקלתי במספר פתרונות. ההגיוני שבהם היה משדר hdmi שאמור לשכפל את מסך המחשב לטלוויזיה. מצאתי אחד שעולה 200 שח http://www.usbid.co.il/product5936.aspx ואחד שעולה 2700 http://www.no-risk.co.il/mobile/product.asp?Pid=F7D4515&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=19 יש עוד מלא אופציות ב ebay... מישהו יכול להמליץ? לעשות סדר? אני עובד עם win7. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
דרך ה WIFI אפשר להוריד סרטים לסלולרי נוקיה 5800 ? זה אפשרי ? איזה מגבלות יש לזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם פרסמתי במקום הלא נכון אני מצטערת, זה פשוט נראה לי הכי מתאים אז ככה, יש לי את הסטרימר של גוגל, חיברתי אותו לטלוויזיה, אני מצליחה להזרים יוטיוב גם מהמחשב וגם מאייפד או אייפון, אבל אני לא מצליחה להזרים את הנטפליקס! הוא עובד לי במחשב, ובאייפון, ובאייפד, יש לי את השירות unblock us שמדמה את האייפי שלי לכזה של ארצות הברית, אבל ברגע שאני מנסה להזרים איזה סרט דרך הסטרימר, הוא נתקע... למישהו יש עצה בשבילי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי סטרימר מהדוד עלי עם הכי הרבה המלצות. הבעייה היא שהוא לא מגיע עם אנדרואיד טי וי אלא סתם אנדרואיד... וסלקום טי וי לא עובד. יש אפשרות להתקין אנדרואיד טי וי? אוהד
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לחבר טלווזיה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש, לראות סרטים ולהשתמש בעכבר ומקלדת. היום מחובר דרך מחשב נייחו כבל HDMI. מחפשת אופציה קומפקטית יותר. בדקתי על מיני מחשבים או סטרימרים. לא ממש הבנתי מה טוב))
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-