גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני ממש חייב לשדרג את הטלפון שלי ואחרי קצת חיפושים מצאתי את הטלפון הזה והוא נראה לי לא רע יותר מידי דיבורים אין עליו כי הוא לא משווק ברשתות, רק בחנויות. מה אתם אומרים, הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
איבדתי את הכבל AV של הנגן Cowon A2 שלי ותהיתי היכן אני יכול לקנות אחד שכזה. עברתי בחנות אלקטרוניקה בעירי והיה שם כבל AV דומה, אבל הוא לא עבד עם המכשיר. מישהו יודע אולי על חנות שבה אני אוכל לקנות את הכבל המסויים הזה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי iaudio x5 והוא לא מזוהה ע"י המחשב שלי שיש בו VISTA. יש משהו לעשות? (עידכנתי את כל העידכונים לויסטה)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רוצה לקנות את ה-N82 אבל לא יודע מאיפה (כמובן ארה"ב) דודה שלי מגיעה לארץ בעוד שבועיים אני רוצה רשימה של חנויות(אתרים) אמינים וזולים (עדיף את הגרסא השחורה)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-