עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Bear Cub,

אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by liiight,

לטלפון נוקיה (משנה הדגם?). תקציב של עד 300, עדיף פחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שני מכשירים ומחשב TODA!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. כרגע היא במבצע של באג, 374₪ (בלאק פריידי). יש אוזנייה מומלצת יותר בטווח מחיר הזה או דיל מוצלח יותר (בארץ או בחו"ל) שמישהו פה מכיר? תודה לכם ושיהיה יום שישי שחור, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by iakovl,

טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by psyco,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, יש לי טאבלט LG G PAD 8.3 ואין בוא אפשרות לשנות את בהירות המסך דרך ה- notification center אלא רק דרך הגדרות שזה לא נוח לי. אני אשמח לקבל המלצה לאפליקציה/ווידג'ט שיאפשר לי בקלות לשנות את בהירות המסך מבלי להיכנס להגדרות. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Warped,

בקרוב מישהו שאני מכיר טס להונג קונג. קיום יש ברשותי נגן iRiver iFP-799, ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר רציני. שמעתי שהiAudio X5L טוב... יש עוד המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by mp91,

טוב אז דוד שלי ביקש ממני לקנות לו דיסקמן בינוני קורא MP3, בחנות שיש גישה אליה, כמו באג אופיס דיפו וכו.. והאם אפשר גם לשמוע בדיסקמן MP3 עם דיסק דיוידי? תדה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי למישהו יש ניסיון טוב עם חנות אינטרנט או באזור המרכז לצורך רכישת גלקסי אס? ראיתי בזאפ החל מ- 1900 שח, יש בעיה לקנות מהחנויות האלו? בנוסף, אם יש לי תוכנית עם שירות תיקונים, האם הוא יהיה תקף לטלפון שלא נקנה דרך אורנג'? השירות תיקונים הוא חלק מהתוכנית. תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  15. התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי. חיפשתי בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה. איזה חנות היא המומלצת ביותר לקנית המכשיר גלקסי 2 ? מומלץ מאיזור הדרום (באר שבע), לא חובה. ואשמח לקבל דגשים בעת רכישת המכשיר (תקינות,אורגינליות-לא זיוף וכו'). *אני אבקש לרשום את המכשיר על שמי כדי לעשות ניתוק זיקה עם המפעילה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bzizoo,

אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה לטאבלט שישמש אותי כמחברת במהלך התואר שלי. חשוב לי שהוא לא יתקלקל או יהפוך איטי ומסורבל תוך שנה, אלא שיחזיק 3-4 שנים (עד כמה שאפשר כמובן). עוד דבר קריטי הוא Stylus. מאוד חשוב שיתאים לו עט דק כמה שיותר ומדוייק שיוכל לדמות כתיבה עם עט על מחברת בצורה הטובה ביותר. צריך לעלות עד 1500 שקלים, ומסך בגודל 10.1 אינטצ' לפחות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום! אני צריך המלצה לטאבלט ללא צורך שימוש עם SIM לצורך קריאת ספרי PDF ומשחקים קלים תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני מחפש טאבלט עד סכום של 2000 ש"ח, שיריץ ווינדוס ושיהיה עם סטיילוס איכותי, לגבי גודל מסך כל האפשרויות פתוחות. אני חייב לציין שראיתי פעם מישהו בלימודים כותב באייפד עם סטיילוס והכתיבה הייתה נראית איכותית, חשבתי אולי זה אפשרי לקנות טאבלט המריץ ווינדוס ללא סטיילוס ולקנות סטיילוס בנפרד כמו שעשה אותו בחור עם האייפד, זה אפשרי? אני לא מדבר על הסטיילוס עם ראש גומי כמו אלה שנמכרים בדולר. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט לצרכים הבאים: צפיה בסרטים/סדרות, יוטיוב וקצת משחקים. התקציב בערך 2,000 ש"ח. מבחינת הדרישות חשוב לי: א) מסך בגודל של "8 - "9. ב) רזולוציית מסך לפחות 1080p. ג) זמן סוללה ארוך. ראיתי סקירות של מספר טאבלטים אבל בכל אחד מהם מצאתי משהו שלא מתאים לי: LG G PAD 8.3 - קראתי שהמעבד שלו די חלש וזמן הסוללה נמוך. NEXUS 9, iPad air 2 - היחס מסך שלהם זה 4:3 מה שלא כל כך מתאים לצפיה בסרטים/סדרות. samsung galaxy tab s 8.4 - לא אוהב את זה שיש לו מקשים פיזיים. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לטאבלט. תודה !

• 16 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. היי חברה, פירסמתי פה פוסט לפני איזה חודש על ההשוואה בין ה N8 לנקסוס אס חסכתי מספיק כסף ואני רוצה לקנות טלפון בתקציב של עד 650 דולר - אני רוכש את הטלפון בארהב... ואני מתלבט בין המכשירים הבאים 1 אייפון 4 גי - האם בכלל יש לו כבר פירצה לנעילה שלו 2 סמנוסט גלקסי אס הרגיל 3 נקסוס אס - שאני יודע שהוא כמו מס 2, השאלה אם בכלל יש הבדל קריטי? הרי לדוג לגלקסי יש כרטיס זיכרון הרחבה 4 סוני אריקנונים למניהם 5 נוקיה N8 כמה דברים שחשובים והייתי רוצה שיהיו במכשיר אבל לא קרטיים 1 גי פי אס פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש חבילת תקשורת גי פי אס מחברת הסלולר 2 מן הסתם אני צריך שמהכשיר יתאים לרשתות הסלולריות בארץ , ספיציפית כנראה לרשת פלאפון 3 מצלמה קדמית לשיחות וידיאו דרך גוגל צאט או סקייפ …

• 24 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.