גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לcreative zen vision:m יש עדכוני קושחה? ואיך איכות הסאונד שלו? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. ואם אני קונה את ה-ZUNE, שווה לקנות ב-1390 שקל בארץ או שיקנה לי מישהו בהונג קונג? כאילו אני לא יודע כמה זה עולה שם, ואני לא יודע אם זה יגיע בסינית בטעות או בכל מיני חיבורים שונים מהחיבורים בארץ.
-
- 55 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-