גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הוא כבר יצא בארה"ב במחיר זול מאוד ויש עליו ביקורות ממש טובות - איכות סאונד מעולה לפי הרבה אתרים, אחד מהם: http://www.anythingbutipod.com/archi...lip-review.php הוא אומר שיש לו הרבה נגנים וזה בין הטובים בסאונד... אז קיצר ... מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ וכמה בערך הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אנשים. בשעה טובה רכשתי את הארקוס 605. ישר שקיבלתי אותו העמסתי אותו בכל טוב. עד היום הכל עבד נפלא ואני מרוצה מאוד מהמוצר, אבל היום כשניסיתי לנגן איזושהי סידרה, הנגן סירב ורשם לי: "quarter pixel" and "gmc" is not supported. יש למישהו מושג מה זה אומר ואולי איך פותרים את זה? אני מניחה שזה קשור לשיטת קידוד, זה אומר שאני אצטרך לקודד מחדש 7 עונות?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המכשיר הזה של חברת פלאפון http://www.gearlive.com/blogimages/treo700wx.jpg אני מחפש מירנדה או איסיקיו שעובדים טוב על מחשבי כף יד כי הפלא הוא קודם כל POCKET-PC עשיתי חיפוש בגוגל הוא מצא לי ICQ BETA שלא עובד כמו שצריך לא רואים בו מי מחובר ויש בו בעיות חפשתי מירנדה זה מצא לי כמה אתרים ברוסית שאני לא ממש מבין מה רשום שם...ואם אפשר מי שיכול להביא לי קישורים לתוכנות מעניינות או משחקים ...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט וברצוני לתת למישהו שיקליט לי את ההרצאות צריך מכשיר בעל קיבולת גדולה ואיכות הקלטה טובה ( למרצים שמדברים כאילו תקעו להם סבון בגרון .. ) כמו כן העלות צריכה להיות נמוכה כי אני מתכוונן להביא את המכשיר לאנשים ... תודה רבה לכלל העוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום הלכתי לבקר את הרופא שיניים, בזמן שהוא מטפל לי בפה, הוא אומר לאמא שלי "תראי על השולחן את המכשיר החדש שלי" גילגתי עיניים למעלה, ולהפתעתי זה היה הiPhone ;D , כולי התרגשות קמתי מכיסא וניגשתי למכשיר וכמובן שהשאלה הראשונה שלי הייתה "מה? מאיפה?", הרופא קנה את מכשיר ה4gb ב250$ פרוץ לסים זר (עובד על רשת סלקום), קפץ על ההזדמנות ורכש עוד שתי מכשירים שאותם מכר ב2200 כל אחד! המכשיר עצמו ניקנה בחנות אפל בניויורק, וניפרץ שם ע"י מכר של הרופא. אז אחרי משחק קל של 5 דקות במכשיר, פשוט התאהבתי! הממשק כל כך מושך ונוח, הרבה זמן לא החזקתי מכשיר שנהנתי להיכנס לכל תפריט ותפריט בו. לאחר שקצת הייתי "בשוק", הרופא התחיל להראות לי כל מיני שטויות ו"טריקים" במכשיר, הדבר שהכי התלהב מ…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אמא שלי רוצה ג'י פי אס ליומולדת אין לי מושג כמה זה צריך לעלות- בגלל זה אין תקציב בכותרת... בכל מקרה, זה צריך להיות משהו פשוט מאוד (טכנולוגיה ואמא שלי לא מסתדרים כ"כ...) מסך יחסית גדול ואם אפשר מפות גם של אירופה (אם זה מייקר את העניין בצורה משמעותית, או מסובך לסדר, אז לא משנה...) וזהו, זה צריך להיות פשוט, בלי עוד פיצ'רים שלא תתבלבל אין לי בעיה להשקיע קצת ולקנות משהו יותר טוב, השאלה אם צריך, ואני גם לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם העדכון מפות בקיצור אני אשמח לקצת הסבר- ותודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחר אני נוסע לצפון לטיול בעקבות הלוחמים עם הבית-ספר.. בקיצור, הנסיעה ארוכה לאללה, ואני נתקעתי בלי MP3. אז אני קונה היום, אפשר להגיד ברגע זה ממש MP3, אז לפני שאני אלך לקנות, תביאו לי כיוון, מה לקנות, איזו חברה. היה לי עד עכשיו של TREKSTOR 512 מגה והייתי מרוצה כמובן שהיום אפשר לקנות עם יותר מקום בפחות כסף P: אז מה לקחת? אני עכשיו קופץ לACE יש שם שקם אלקטריק ממה שזכור לי ויש להם מבחר, אז תביאו לי המלצות מה כדאי לי לקנות (שהגיוני שיהיה שם, משהו נפוץ שכזה) אני מחפש משהו עם מספיק מקום, לא יותר מדי משהו די סטנדרטי כמו ג'יגה או 2. המחיר בערך 300 ש"ח פלוס מינוס אפשר לחרוג ל2 הצדדים P: החברה לא משנה לי, אבל משהו שאתם יודעים שהיא אחלה ומרוצים מאוד. האיכות שמיעה מאוד מאוד חש…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-