עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Kitt0s,

אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by r.b.y,

בוקר טוב מחפש כבל לחיבור הנוקיה לטלויזיה באיכות HD

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. עם אפליקציה צבעונית וגראפיקה תלת מימדית, מיני-משחקונים וכמובן אפשרויות לתשלום בכסף אמיתי - חיית המחמד הדיגיטלית הנוסטלגית של שנות התשעים מקווה לעשות קאמבק לכתבה

7. אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה

8. צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה

9. Started by iCe_bLaSt,

אני חושב עכשיו על קנייה של נגן MP3 בארה"ב , אבל נושא אחד הטריד אותי - מכיוון שאני מעדיף לצרוך את המוזיקה שלי בצורה חוקית, אני מחפשג שירות הרשמה (Subscrition Service) כלשהו שעובד בארץ. ניסיתי להרשם לZune החדש , וקיבלתי הודעה שזה לא תומך במדינה שלי. האם יש שירות כלשהו שעובד בארץ? אם כן - איזה נגנים תומכים בו? האם יש תוכניות לשירות כזה עם מוזיקה עברית? תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. אם אני מתקין הרבה מודים זה מכביד על הטלפון או שזה לא אמור להשפיע ...?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-windows-phone/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by arielman22,

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…

14. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by avidan28,

שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  18. מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by yossibe,

שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...

23. Started by overload,

ערב טוב. יש לי כמה שאלות על המכשיר הנחמד הזה, אולי מישהו יכל עזור. אני לא מוצא דרך לראות על המחשב את הקבצים שבמכשיר שהם לא קבצי אודיו (תמונות ווידאו), אני רוצה לראות מה יש על המכשיר ולמחוק דברים ממנו, איך אני עושה את זה. ניסיתי בWMP\WINAMP ואפילו Rhapsody\Sansa Media Converter - התוכנות שהגיעו עם המכשיר. ועוד שאלה, איך אני עושה שלשיר שאני מנגן במכשיר תוצמד תמונה של האלבום שלו (את התמונות כבר יש במחשב). תודה, ושבת שלום. היתה לי בעיה בXP, עכשיו הוא מזהה את הנגן ואפשר פשוט להיכנס לתיקיות. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Yoni Lavi,

מישהו יודע מתי זה קורה? באירופה כבר נמכר..

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.