עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מצעד הסמארטפונים החדשים והאימתניים ממשיך - הכירו את הדגם הטרי שילחם ב-Legion וב-ROG לכתבה

2. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by denzel12,

שלום לכולם, כשאני מפעיל את האייפון אני נתקל בבעיה שהאייפון נותן לי emergency call. כיצד מתגברים על בעיה זו? האם זה אומר שהאייפון אינו sim-free?. חשוב לציין שיש ברשותי מיקרו-סים שלא עבר עדיין אקטיביזציה. כמו כן, יש לי מצב נוסף שבו מופיע במסך אייקון של itunes אך אין באפשרותי להגיע לתפריט הראשי. מה עליי לעשות? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Vidati,

אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. ה-ROG Phone 5 נחשף בצורה רשמית - ויהיה זמין לרכישה גם בשוק המקומי שלנו החל מהחודש הבאלכתבה

7. Started by ziv mil,

היי לצערי בטעות הפלתי חזק את ה XIAOMI MI 9 PRO שלי בחדר כושר והוא נפל ולא נדלק. בחנויות הציעו לי להחליף מסך ב 600 - 650 שקל. שווה להשקיע על המכשיר הזה כזה סכום? או שהיום הוא כבר מיושן. לשימושים הבסיסים שלי בטלפון הוא הספיק השאלה אם עדיף לקחת את ה600 שקל ולהשקיע במכשיר חדש אני אקבל יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by shovel_xxx,

יצא עידקון חדש ל K610I ?!!? כי יש לי טיפה באגים ( יש לי את הפלאפון ככה חודש חודש וחצי ) ד"א סוף סוף קניתי GB חחח משתלם לקנות GB ב 230 ש"ח של SANDISK?!?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לאחר האירוע של אפל להשקת המנכ"ל החדש, עכשיו הגיע התור של סמסונג וגוגל להציג (כנראה) את ה- Nexus Prime ויותר חשוב את מערכת ה- Ice Cream Sandwich. עריכה: נראה כי אירוע ההשקה נדחה בגלל מותו של סטיב ג'ובס מה- 11 באוקטובר ל- 19 באוקטובר. . סרטון חדש שהודלף של ה- Nexus Prime עם ICS עוד פרטים על ה- Nexus Prime ותמונות מ- ICS אפשר למצוא בלינק הבא - http://thenextweb.com/google/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-googles-new-ice-cream-sandwich-phone-leaks-on-video/

• 63 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. הטאבלט התקציבי של היצרנית הקוריאנית מקבל תצוגה מוגדלת, אך אמור לשמור על תג מחיר משתלם דומה לזה של הדגם הנוכחילכתבה

12. Started by Ovid,

אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by p1nHas,

לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by cool_g,

מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  18. Started by Kolshamen,

האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by KF,

אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש וההתלבטות שלי היא בין גלקסי S5 ל- G3. כרגע אני עם S1 והאמת שאני ממש אוהב את הממשק של סמסונג.. מצד אחד אני מפחד לקנות G3 ולהתאכזב מבחינת הממשק כי אף פעם לה היה לי מכשיר של חברה אחרת.. יצא לי כבר לראות את הS4 והוא אחלה מכשיר מבחינתי לכן חשבתי כבר על האופציה של הS5 (למרות שעכשיו יצא גלקסי אלפא אבל אין לי תקציב). מה ההבדלים בין הG3 לS5 מעבר לגודל המכשיר והמצלמה ? אגב אני חושב לקנות את ה16GB כי זה פחות 200 שקלים לערך.. אין לי צורך ב32GB.

• 73 תגובות
    • 12.3k צפיות
  20. היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לפני כשנה רכשתי מחנות כלשהי בת"א K850I, הבאתי אותו לתיקון ובעיות חדשות צצו. אני מעוניינת לרכוש מכשיר חדש מבית SE מכיוון איכות השמע שלו מעולה. אני גרה בנתניה ומעוניינת לדעת אם יש חנות שהיא אמינה, אך באמת אמינה שכן איני רוצה לזרוק בשנית סכום לא מבוטל (מבחינתי). אם אתם מכירים חנות בנתניה יהיה זה נפלא. הסכום שאני מוכנה להשקיע הוא עד גובה המכשיר הנל. אם יש לכם דיעה על פלאפון אחר אשמח לדעת בגדול מה שלי חשוב זה: רמקול חזק שניתן לשמוע את הצילצול. ספיקר חזק מצלמה שמיעה איכותית בעת שיחה, שאינך מרגיש שאתה בתוך מנהרה. מסך איכותי, וחנות אמינה שלא לוקחת כסף ונעלמת

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

24. Started by Radioheadz,

שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.